Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Skandināvu dizaina barošanas krēsliņš, kas mainās līdzi bērnam

Mēs vēlamies sniegt savām atvasēm to labāko, tādēļ pievēršam uzmanību, lai ikdienā izmantojamās lietas būtu drošas, kvalitatīvas, ergonomiskas un izgatavotas no bērnam draudzīgiem materiāliem. Piemēram, barošanas krēsliņš ir neatņemams piederums ikvienā ģimenē ar mazuli, un nav šaubu, ka vecāki meklē tādu modeli, kas būtu ražots no dabīga, izturīga un ilgi kalpojoša materiāla. Dizainakresli.lv barošanas krēsls atšķiras no citiem ar vairākām īpašībām, tai skaitā, ar to, ka tas aug līdzi Jūsu bērnam.


Koka barošanas krēsliņš Svan – zviedru kvalitāte Jūsu mājās

Pirms vairākiem desmitiem gadu divi tēvi Zviedrijā nolēma izveidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar funkcionālu bērnu un ģimenes preču ražošanu, un tā radās arī Svan koka barošanas krēsliņš. Tas veidots vienkāršā, taču vienlaikus elegantā skandināvu dizainā, tāpēc šī mēbele lieliski iederēsies ikvienā mājoklī. Dizainakresli.lv piedāvājumā esošā Svan barošanas krēsliņa pamats izgatavots no bērza finiera, savukārt tā apdare pieejama dažādos toņos:

  • Bērzs, lakots;
  • Bērzs, wenge beice;
  • Bērzs, tonēts balts;
  • Bērzs, balināta laka.

Dabīgais materiāls ir bērnam draudzīgs, kā arī apdare ļauj krēsliņu viegli kopt, tīrot ēdienu paliekas un citus netīrumus.

Bērnu barošanas krēsliņa pielāgošana dažādiem vecumiem – līdz pat 7 gadiem!

Daudzas preces, kuras vecāki iegādājas savām atvasēm, ātri vien ir jāmaina, jo mazie ķipari no tām izaug. Tieši tādēļ ir vērtīgi pirkt preces, kuras aug kopā ar bērnu, proti, tās var regulēt, lai pielāgotu dažādiem vecumposmiem. Dizainakresli.lv bērnu barošanas krēsliņi ir veidoti dizainā, kas ļauj regulēt sēžamās daļas dziļumu un augstumu, pielāgojot mazuļa augumam un prasmēm. Līdzīgi var pielāgot arī kāju balsta dziļumu un augstumu. Pašiem mazākajiem bērniņiem, kas sākuši sēdēt, var izmantot krēsliņa sēdvietā iestrādātās drošības jostas. Barošanas krēsliņš aprīkots arī ar paplāti, kuru var noņemt un pielikt aizmugurē vai priekšā. Pašai paplātei ir noņemama un mazgājama plastmasas virsma.

Kad bērns kļuvis vecāks un pats droši sēž krēslos, arī šo mēbeli var pārveidot par klasisku krēslu mazo ķiparu izmērā, jo aizsargbarjeru un kāju balstu var noņemt, un tas savukārt sniedz iespēju krēsliņu izmantot pat līdz skolas vecumam!

Vēlaties uzzināt vairāk par Svan barošanas krēsliņu? Ienāciet – Dizainakresli.lv!
 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti