Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ūdens skaitītāju maiņa

Santehnikas pakalpojumi ir lieta, ar kuru agrāk vai vēlāk saskaras ikviens. Dažiem paveicas un pietiekoši kompetents speciālists var būt mājās, kāds no ģimenes locekļiem, taču liela daļa iedzīvotāju brīžos, kad jāmaina ūdens skaitītāji, to izvēlas uzticēt profesionāļiem.

Ūdens skaitītāju maiņa ir viens no biežākajiem santehnikas meistaru izsaukšanas iemesliem. Nereti santehnikas pakalpojumu sniedzēji izbraukumus pieņem tikai noteiktās darba dienās, kas daudziem klientiem liek ievērojami mainīt viņu plānus vai pat lūgt darbā brīvdienu.  www.udensskaititaji.lv firmas profesionāļu darba laiks ir KATRU DIENU no plkst. 9:00–20:00. Tomēr tas nenozīmē, ka jums visa sava brīvdiena būs jānīkst mājās gaidot, līdz meistars pabeigs savu darāmo – uzņēmuma speciālisti solās, ka aptuvenais ūdens skaitītāju pārbaudes un maiņas laiks būs nieka pusstunda.

Uzņēmums darbojas kopš 2014.gada un galvenais tā darbības lauks ir Rīga. Aptuvenās pakalpojumu cenas ir 10 eiro par viena skaitītāja nomaiņu, 18 eiro par divu skaitītāju maiņu, tā pakāpeniski palielinot izmaksas atšķirībā no darba apjoma, taču firma steidz palīgā arī reģionos dzīvojošajiem klientiem. Tā kā summā tiek iekļauta ne tikai veco skaitītāju demontāža, jauno ūdens skaitītāju uzstādīšana, skaitītāja sertifikāts, plombēšana, maiņas akta sastādīšana un garantija, bet arī transporta ceļa izmaksas – par darba samaksu reģionos dzīvojošie klienti lūgti vienoties ar firmu telefoniski. Tāpat firma piedāvā veikt arī siltuma skaitītāju pārbaudi, taču par dažādu izmēru skaitītāju modeļu pārbaudes cenām klienti lūgti sazināties ar firmu personīgi. Tieši individuālā saziņa un pieeja katram klientam ir modelis pēc kura uzņēmums attīsta savu darbību, jo tieša saziņa ir pamats daudz veiksmīgākai sadarbībai. Jāpiebilst, ka tiem, kuri biežāk izmanto elektroniskos pakalpojumus - pieteikt ūdens skaitītāja maiņu iespējams arī caur internetu – iepriekš norādītajā mājaslapā, kur pēc pieteikuma saņemšanas, firma ar jums sazināsies, lai izrunātu turpmākās darbu nianses.

Siltuma skaitītāju pārbaude, ūdens skaitītāju verifikācija, demontāža un uzstādīšana nav vienīgie uzņēmuma piedāvātie pakalpojumi. Pieredzējuši profesionāļi atrisinās visus jautājumus, kas saistīti arī ar auksto un karsto ūdensvadu montāžu, remontu un noplūžu novēršanu, kanalizācijas cauruļu montāžas darbiem, uzstādīšanu, pārnešanu, siltummezglu remontu un apkalpošanu, un citiem līdzīgiem uzdevumiem.

Sīkāku informāciju par pakalpojumu cenām un veicamo darbu apjomu iespējams atrast mājaslapā  www.udensskaititaji.lv vai zvanot pa tālruni +371 20000285

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties tualetes podu?

Mūsdienās tualetes pods ir ikdienas nepieciešamība, kā arī būtiska vannas istabas dizaina un funkcionalitātes sastāvdaļa. Mēs to izmantojam daudzas reizes dienā, tādēļ tā izvēlei ir liela nozīme mūsu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti