Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Virsmatrači: kāpēc vērts tos pirkt?

Virsmatrači - plāni un viegli matracīši, kas tiek novietoti uz parastā gultas matrača. Augstas kvalitātes virsmatrači nodrošina maksimālu komfortu miega laikā, kā arī aizsargā matraci un pagarina tā kalpošanas laiku. Tomēr, bez jau pieminētajām, ir vēl papildus priekšrocības, kas liek tos izmantot. NMF HOME speciālisti aplūko galvenos iemeslus, kāpēc ir vērts iegādāties virsmatračus.

 

Virsmatrači 120x190 u.c. virsmatrači aizsargā matračus no dažādiem netīrumiem

Virsmatrači 120x190 un citi virsmatrači palīdz aizsargāt matračus no putekļiem, nosmērēšanās un citiem netīrumiem, tādējādi pagarinot matraču kalpošanas laiku. Pat rūpīgi kopjot matraci, tajā nemitīgi sakrājas dažādi netīrumi, kas ilgtermiņā var radīt putekļu ērcīšu izplatībai labvēlīgu vidi. Izvēloties virsmatraci, izveidosiet papildu barjeru, kas palīdzēs novērst šo problēmu.

Viskoelastīgie virsmatrači un citi virsmatrači palīdz atjaunot veco matraci

Laika gaitā jebkurš matracis nolietojas un zaudē formu, tāpēc viskoelastīgie virsmatrači vai citi virsmatrači ir lielisks risinājums, lai vecajam matracim piešķirtu otru dzīvi. Regulāri negrozot matraci, tajā var veidoties nelīdzenumi un izgulējumi, kas neļauj mugurkaulam miega laikā saglabāt pareizo stāvokli, kas ir ļoti svarīgi veselīgai organisma darbībai. Individuālām vajadzībām atbilstošs virsmatracis ir lielisks ieguldījums, kas palīdz atkal izbaudīt komfortablu miegu un kvalitatīvu atpūtu.

Virsmatrači 140x200 u.c. virsmatrači palīdz izlīdzināt dīvāna nelīdzenumus

Virsmatrači 140x200 un citi virsmatrači ir lielisks risinājums, kas palīdz samazināt uz dīvāna-gultas radīto izgulējumu sajūtu. Dīvānu vai dīvānu-gultu matrači parasti nav īpaši ērti un piemēroti gulēšanai, tāpēc, guļot uz tiem, ir jūtami dažādi virsmas nelīdzenumi. Virsmatrači palīdz novērst šo problēmu: tie nosedz dīvāna nelīdzenumus un tādējādi rada ērtu guļamvietu.

Gultu virsmatrači nodrošina vēl lielāku komfortu miega laikā

Gultām paredzētie virsmatrači nodrošina vēl lielāku komfortu miega laikā un palīdz patīkami izgulēties. VIrsmatrači lieliski pielāgojas ķermenim un patīkami atslābina muskuļus. ,,Scandic Watergel“ virsmatracis ir viens no NMF HOME produktiem, kura galvenais materiāls ir Watergel putu poliuretāns, kas ne tikai nogludina matrača izgulējumus, bet arī uzlabo dīvāna-gultas komfortu. Watergel augstākās kvalitātes komforta putas lieliski pielāgojas individuālajām ķermeņa formām un sniedz atslābinošo peldēšanas sajūtu. Atvērto poru Watergel putas rada perfektu miega klimatu un nodrošina relaksējošu, komfortablu atpūtu.

Virsmatrači ir ne tikai funkcionāli, bet arī praktiski

Virsmatrači ir viens no galvenajiem NMF HOME Lietuvā ražotajiem produktiem, kas ir ne tikai funkcionāls, bet arī ārkārtīgi praktisks. Virsmatraču pārvalki ir no kvalitatīva auduma, kuru ir viegli noņemt un vajadzības gadījumā izmazgāt (ieteicams mazgāt 30°C temperatūrā). Virsmatraču pārvalki ir mīksti un patīkami pieskārienam. Ja meklējat kvalitatīvus un ideāli pielāgotus, dažāda izmēra matračus gultām un dīvāniem, apmeklējiet interneta veikalu www.nmfhome.lv. Tajā atradīsiet ārkārtīgi plašu un pastāvīgi atjauninātu virsmatraču izvēli, kas piemēroti gan vienvietīgām, gan divvietīgām gultām vai dīvāniem. Interneta veikalā NMF HOME iespējams iegādāties arī kvalitatīvus Lietuvā ražotus matračus, kas ieguvuši godalgas dažādās starptautiskās izstādēs un ir iemīļoti ne tikai lietuviešu, bet arī Skandināvijas un Rietumeiropas iedzīvotāju vidū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti