Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Volvo automašīnas - Īsumā par svarīgāko

Volvo cars ir multinacionāls zviedru ražošanas uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Gēteborgā, Zviedrijā.

Uzņēmums tika izveidots 1927.gadā. Tajā pašā gadā no konveijera nobrauca tā pirmais transportlīdzeklis. Mūsdienās Volvo markas izstrādājumu klāstu veido tādas vieglās automašīnas kā sedani, universāļi, krosoveri un apvidus automašīnas. Turklāt Volvo grupas meitasuzņēmumi ražo arī kravas automašīnas, šasijas, autobusus, celtniecības aprīkojumu un kuģu dzinējus.

Gandrīz ikviens auto cienītājs atzinīgi novērtē Volvo automašīnas par to uzticamību, praktiskumu un komfortu. Daži modeļi pat ir pasludināti par neiznīcināmiem, pateicoties to izturīgai virsbūvei, smagdarba ritošai iekārtai un dzinēja ilgmūžībai. Vēl viena nenoliedzama Volvo automašīnu priekšrocība ir to drošības līmenis. Volvo markas dibinātāji Asars Gabrielsons un Gustavs Larsons pasludināja, ka visam,ko viņi dara, pamatā ir drošība. To apliecinot, uzņēmums savos transportlīdzekļos ievieš daudzas inovācijas, tādējādi veidojot autovadītāja, pasažieru un gājēju drošības standartu. Piemēram, jaunākie modeļi Volvo XC60 un Volvo XC90 Euro NCAP sadursmes testos saņēma gandrīz 100 procentīgu vērtējumu.

Neatkarīgi no jūsu automašīnas izlaiduma gada un modeļa mūsu interneta veikalā jūs varēsiet atrast visas nepieciešamās rezerves daļas un materiālus. Mēs piedāvājam labākās cenas, ilustrētu katalogu un daudzus veidus, kā ietaupīt naudu par pirkumiem. Mūsu sortiments ietver zobsiksnas, gultņus, stikla tīrītāju slotiņas, spuldzes, eļļas un degvielas filtrus, starplikas, blīves un vēl daudz ko citu.

Nevilcinieties apmeklēt mūsu tīmekļa vietni. Jūs iepriecinās mūsu cenas. Turklāt atbalsta dienesta profesionāļi atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem un palīdzēs noorientēties plašajā autodaļu un aksesuāru klāstā.

Rakstu sniedza www.EuAutoDalas.LV

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti