Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Džastins Bībers izpelnās kritiku par ierakstu nacisma upures muzeja viesu grāmatā

Milzīgu sašutumu izraisījusi kanādiešu popdziedātāja Džastina Bībera rīcība nacisma upurei Annelīzei Marijai Frankai veltītā muzeja apmeklējuma laikā. Proti, daudzus fanus un mūzikas mīļotājus saniknojis ieraksts, ko dziedātājs atstājis muzeja atsauksmju grāmatā. Muzeja apmeklējums bijis iedvesmojošs, paudis dziedātājs, pavēstot – cerams, meitene būtu kļuvusi par viņa fani.

“Patiešām iedvesmojoši būt šeit. Anne bija lieliska meitene. Ceru, ka viņa būtu bijusi belieber*,” nacisma upurei veltītā Amsterdamas muzeja viesu grāmatā ierakstījis dziedātājs. Jāpiebilst, ka ar vārdu belieber parasti tiek apzīmētas Dž.Bībera fanes.

Šāds dziedātāja komentārs izpelnījies asu kritiku sociālajos tīklos, tostarp muzeja Facebook mājas lapā, kur viņa ierakstam veltīti vairāk kā 2555, lielākoties kritisku, komentāru.

“Padomā, kā var kaut ko tādu pat iedomāties šādā vietā. Noliec savu galvu kaunā, tu neizturētu pat vienu dienu Annes Frankas mūžā, tu, priviliģētais muļķi,” dziedātāja vēstījumu muzeja Facebook lapā kritizēja viens no apmeklētājiem.

“Žēl puiša, pēc tam, kad viņš veltīja spēkus muzeja apmeklējumam, izrādījās, ka viņš nav pietiekami pieaudzis, lai neveltītu visu uzmanību tikai sev,” sociālajos tīklos pauda cits apmeklētājs.

Kā zināms, ebreju meitene Annelīze Marija Franka kļuva pazīstama pēc nāves, kad atklātībā nonāca viņas dienasgrāmata, kurā viņa aprakstīja nacistu zvērības. Meitene mira koncentrācijas nometnē neilgi pirms Otrā pasaules kara beigām.

Līdz šim Dž.Bībera koncerttūre Eiropā izpelnījusies skarbus vārdus un pārmetumus. Savukārt nesen dziedātājs izraisījis mediju neizpratni, vienā no Polijas lidostām aukstajā laikā ieradoties puskails.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko