Tāpēc šajā žurnālā piedāvajam:
Ekonomiskas, taču vienlaikus garšīgas receptes no parastiem ikdienas produktiem, kādi veikalos un pieliekamajos pieejami ziemas izskaņā, gaidot pavasari:
- dārzeņiem -kartupeļiem, kāļiem, kāpostiem, bietēm, burkāniem, sīpoliem;
- pākšaugiem - zirņiem, pupām, pupiņām;
- graudaugiem - putraimiem, rīsiem, griķiem;
- miltu izstrādājumiem - makaroniem;
- piena produktiem un olām;
- gaļas (vistai un cūkgaļai neskatoties uz sadārdzinājumu, veikalos regulāri atlaides, cūkgaļa patlaban lēta)
Kombinējot produktus, pievienojot atšķirīgas garšvielas, no šiem vienkāršajiem produktiem var pagatavot lieliskas zupas, salātus, sautējumus, gaļas un veģetāros ēdienus, saldos ēdienus.
Iegādājies preses tirdzniecības vietās visā Latvijā vai www.ekiosks.lv