Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kā mājas apstākļos gatavot kečupu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slinkais
s
Es nedaudz vienkāršoju recepti slinkuma pēc- tomātus nemizoju, sēklas neņēmu ārā, samalu virtuves kombainā, pēc tam sabēru katlā, uzvārīju, pievienoju visas minētās sastāvdaļas un vārīju ~ 45 minūtes. Pēc tam izspiedu caur sietu un ieliku vēl uzvārīties. Beigās iemaisīju ēdamkaroti kartupeļu cietes, lai panāktu biezāku konsistenci un salēju izkarsētās burciņās, pēc atdzišanas ieliku ledusskapī. Etiķis bija mājās tikai parastais, tāpēc to pievienoju uz pusi mazāk. Sanāca ļoti garšīgi- līdzīgs veikala produkcijai.
Interesents
I
Paldies par recepti. Vai varētu uzzināt kāds šim brūvējumam glabāšanas - un izlietošanas laiks? Vai jātur ledusskapī vai arī var pagrabā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko