Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kailija Minoga nolēmusi pamest mūziku, lai pievērstos aktiermākslai

44 gadus vecā austrāliešu dziedātāja Kailija Minoga savā muzikālajā karjerā nolēmusi ieturēt pauzi, lai pilnvērtīgi pievērstos aktiermākslai, ziņo ārzemju mediji.

„Kailija ir nolēmusi distancēties no karjeras grūtībām un veltīt vairāk laika sev un aktiermākslai,“ paziņojis dziedātājas menedžeris Terijs Blamejs, ar kuru dziedātāja nolēmusi vairs neturpināt sadarbību. Jāpiebilst, ka T.Blamejs ir bijis K.Minogas menedžeris kopš viņas pirmā nozīmīgā singla The Loco-Motion izdošanas 1987.gadā. „Jūs tikai varat iedomātis, kam mēs esam kopā izgājuši cauri. Virsotnēm, lejām un plato, labajam, sliktajam un neglītajam. Bet cauri visam Terija nodošanās, atbalsts un vadība palikusi nemainīga,“ pērn atzina dziedātāja.

T.Blamejs uzsvēra, ka K.Minoga nepametīs mūziku pavisam, bet gan ieturēs pauzi. Kā norāda izdevums Herald Sun, dziedātāja nolēmusi vairs neturpināt sadarbību ar T.Blameju, ņemot vērā viņas tēva Rona un T.Blameja domstarpības par K.Minogas turpmākās karjeras izaugsmi.

Kā zināms, K.Minoga kļuva populāra, pateicoties savai lomai Austrālijas televīzijas seriālā Kaimiņi (Neighbours), un gadu gaitā viņa ir filmējusies ne tikai seriālos, bet arī vairākās kinolentēs, piemēram, Moulin Rouge, Streetfighter, The Delinquets.

„Es patiešām vairāk laika vēlētos veltīt filmēšanai. Mana sirds pēc tā brēc; tā ir tāda dziļa vēlme,“ pērn intervijā izdevumam Guardian atzina dziedātāja. „Gadiem ilgi esmu vēlējusies tai pievērsties, un tas nekad nenotika. Vai arī, kad notika, tad tas bija tik briesmīgi, ka domāju: „Tas nav domāts man.“,“ sacīja dziedātāja. Viņa pērn piedalījusies filmas Holy Motors filmēšanā, kas saņēma neviennozīmīgu kritiķu vērtējumu.

„Man nebija ne jausmas, ka Holy Motors ko tādu man nodarīs. Es sajutu lielāku izsalkumu,“ dziedātāja savu vēlmi pievērsties aktiermākslai komentēja izdevumam News Limited.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko