Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Lieldienas Centrāltirgū sagaidīs ar koncertu un radošajām darbnīcām bērniem

Ceturtdien, 28.martā, sagaidot Lieldienas, Centrāltirgū tiks rīkoti svētku sagaidīšanas pasākumi. No plkst. 11.00 Nēģu ielas laukumā Centrāltirgus apmeklētājus ar koncertu priecēs jaunie mākslinieki: konkursa Balss pavēlnieks uzvarētāja un soliste Roberta Kumsāre un dziedātāja Roberta Džesika Larka, kā arī bērnu vokālās grupas Momo un POPPY. Ar muzikālu sveicienu koncertā piedalīsies arī O’kartes Akadēmijas zvaigzne Kašers.

Savukārt Lieldienu Zaķis aicinās bērnus piedalīties radošajās darbnīcās: Ietērp Lieldienu Zaķi, Raibā ola un Lieldienu pārvērtības, kurās ikvienam būs iespēja izrotāt savu Lieldienu zaķīti, krāsot olu un piedalīties seju apgleznošanas darbnīcā. Pasākuma laikā Centrāltirgus mazākie apmeklētāji varēs izmēģināt roku arī olu ripināšanas sacensībās un lielo Centrāltirgus olu krāsošanā, kas rotās Centrāltirgus Nēģu laukumu Lieldienu laikā.

Par svētku noskaņu rūpēsies pasākuma vadītāja Jogita Pūpola, stāstot par Lieldienu tradīcijām, ticējumiem un iesaistot apmeklētājus viktorīnās un konkursos.

Amatnieku un mājražotāju Lieldienu tirdziņā Centrāltirgū 28. – 30. martā un Vidzemes tirgū 28. un 29. martā piedalīsies labākie sava aroda meistari no visas Latvijas, pārstāvot Latvijas etnogrāfiskos novadus un apliecinot dažnedažādus amatniecības veidus. Tirdziņā būs iespējams iegādāties gan gardāko sieru un maizi, gan vismeistarīgāk kūpinātās desas un žāvētās zivis svētku galdam. Toties amatnieku piedāvājumā plašā klāsta būs izstrādājumi no koka un māla, dzijas un citiem materiāliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko