Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Makšķerēšanas kartes iespējams iegādāties arī internetā

Makšķerēšanas kartes iespējams iegādāties ne specializētajos makšķernieku veikalos, Latvijas pasta nodaļās, bet arī elektroniski interneta mājas lapā www.makskeresanaskarte.lv, portālu Diena.lv informēja Zemkopības ministrijas pārstāve Viktorija Kalniņa. 

Elektroniski var iegādāties gada un trīs mēnešu makšķerēšanas kartes, kas pēc dizaina neatšķiras no tipogrāfijā izgatavotajām.

Lai elektroniski iegādātos makšķerēšanas karti, personai mājas lapā norādītajos laukos jāizvēlas kartes veids, jāieraksta vārds, uzvārds un personas kods. Personām, kurām nav Latvijas Republikas personas koda, ir jāieraksta personas apliecinoša dokumenta numurs, uz kā vārda tiek pirkta karte.

Gada makšķerēšanas kartes derīguma termiņš ir automātiski uzstādīts no tekošā gada 1. janvāra līdz 31. decembrim. Izvēloties trīs mēnešu makšķerēšanas karti, ir jānorāda vēlamais sākuma datums, un kartes beigu termiņš tiek aprēķināts automātiski, bet ne ilgāks par tekošā gada 31. decembri. Uz visām nopirktajām kartēm ir norāde, ka makšķerēšanas karte ir derīga, uzrādot inspektoram personas apliecinošu dokumentu.

Dodoties makšķerēt, nepieciešams paņemt līdzi izdrukāto makšķerēšanas karti, jo saskaņā ar noteikumiem, makšķerēšanas laikā ir jābūt līdzi derīgai makšķerēšanas kartei un personas apliecinošam dokumentam, kas ļauj identificēt personu.

Inspektori elektroniski iegādātās makšķerēšanas kartes autentiskuma pārbaudi veiks ar bezmaksas īsziņu palīdzību, kurā norādīs makšķerēšanas kartes unikālo numuru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko