Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Pēc 16 darbības gadiem beigs skanēt radio raidījums BB Brokastis

Janvāris ir Radio SWH rīta programmas raidījuma BB brokastis pēdējais mēnesis ēterā, tā biznesa portālam Nozare.lv sacīja viens no raidījuma vadītājiem Kaspars Upacieris jeb Ufo.

”Tas nav vadības uzspiests lēmums, mēs paši nolēmām, ka ir pienācis laiks pārmaiņām,” paskaidroja Upacieris. Jautāts, cik gadus raidījums bija ēterā, Upacieris norādīja, ka pirmais raidījums ēterā bija 1997.gada janvārī, tātad 16 gadus. Kas sekos tālāk, pēc Upaciera sacītā, vēl neesot zināms.

Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics komentāru Nozare.lv solīja sniegt šīs nedēļas laikā. Pēc neoficiālas informācijas, BB brokastu vietā varētu rasties jauna formāta rīta raidījums, kurā darbu turpinātu kāds no esošās komandas dalībniekiem.

Raidījumu BB brokastis vada un veido Radio SWH personība Ufo, mūziķis, raidījumu un pasākumu vadītājs Andris Freidenfelds jeb Fredis un rakstnieks un dramaturgs Andris Bērziņš, kas izmanto pseidonīmu Andris Zeibots.

BB brokastis ir izklaidējoša, klausītāju ļoti iemīļota rīta programma. Tās satura veidošanā piedalās arī klausītāji, iesūtot savas versijas par noteiktu tēmu rubrikā Melnā humora tops, kā arī iesūtot humoristiskas dziesmas dziesmu konkursam Radio Lāga.

AS Radio SWH dibināta 1993.gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. Radio SWH ir reģionālie biroji Valmierā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Daugavpilī un Liepājā.

Pēc sociālo un mediju pētījumu aģentūras TNS ziņām, Radio SWH 2012.gadā bija 3.vietā pēc klausītāju auditorijas. To apsteidza tikai Latvijas Radio 1, kas bija 2.vietā un Latvijas Radio 2, kas atradās 1.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko