Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saksofonu kvintets The Sparkling 5 ieskandina Ķemeru svētkus

Piektdienas vakarā sākušies gadskārtējie Ķemeru svētki, kas šogad notiek no 11. līdz 13. augustam. Pie sēravota paviljona Ķirzaciņa nakts koncertā muzicēja saksofonu kvintets The Sparkling 5.

Sestdien, 12. augustā, svētki turpināsies ar vairāk nekā 20 dažādām norisēm jebkurai gaumei. Šogad īpaši daudz aktivitāšu veltīts iespējai iepazīt Ķemerus.

Dabas izglītības centrā Meža māja būs apskatāma 2016. gadā Ķemeros tapusī gleznu izstāde Ķemeri – apslēptais dārgums!, kas nu jau pabijusi arī ārpus Latvijas robežām. Par īpašu Ķemeriem veltītu pasākumu būs parūpējusies Ķemeru bibliotēka, aicinot uz Teiksmu par Ķemeriem.

Sporta norises šogad papildinās vairāki jaunumi. Pirmo reizi Ķemeru svētku vēsturē notiks starppilsētu ielu vingrošanas sacensības, pulcējot šā sporta veida entuziastus no Tukuma un Ķemeriem.

Nozīmīgs notikums gaida arī četrkājaino draugu īpašniekus – programmā iekļautas sacensības nacionālajā suņu daudzcīņā Ķemeru kauss. Savukārt Zemessardzes 17. pretgaisa aizsardzības bataljons piedāvās iespēju tikties ar karavīriem un apskatīt militāro tehniku.

Virkne jaunumu šogad arī uz skatuves – bērnus un jauniešus priecēs iespēja apgūt dīdžejošanas prasmes Roberta Gobziņa un Rīgas DJ skolas audzēkņu vadībā, bet pēc tam paredzēta slavenā latviešu repera anša jaunā albuma Balzams prezentācija Dziļā tūre. Sestdiena noslēgsies ar zaļumballi kopā ar grupu Tequila Band un DJ.

Savukārt svētdien notiks tradicionālās orientēšanās spēles Ķemermiestiņa mazās Anniņas Lielā balva 2017: Taku-O sacensības Pre-O garajā distancē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko