Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Santa Didžus vadīs mājsaimnieču olimpiādi

25. februārī Rīgā notiks "Mājsaimnieču olimpiāde 2012", kuru vadīs Santa Didžus kopā ar savu meitu Emīliju. Olimpiādes mērķis būs noskaidrot, kura no 100 konkursa dalībniecēm būs izveicīgākā, atraktīvākā un radošākā gan pankūku mešanā, ēst gatavošanā un uzkopšanā. 

"Viņai jābūt kā labam kombainam vai kā elastīgam gumijas cilvēkam. Viņai pat obligāti nav jāprot darīt visu," uzskata konkursa vadītāja S.Didžus. Pēc viņas domām, mūsdienu mājsaimniece esot elastīga, radoša un ātra. "Viņa ir gluži kā ātrā palīdzība neparastās dzīves situācijās," atklāj S.Didžus. 

Kandidēt uz modernās mājsaimnieces titulu var ikviena sieviete, kura ar klasiskām vai neordinārām metodēm prot apvienot savus ikdienas pienākumus un sasniegt spožus rezultātus, informē organizatori. Mājsaimnieces vērtēs prominenta žūrija, kuras sastāvā būs gan raidījuma "Divi burās" vadītāja Jana Duļevska, "Nakts mēbeles" īpašnieks Juris Griķis, "Arkolat" prezidente Daina Pečate, gan "Spices" direktore Iveta Lāce un raidījuma "Mamin Klub" vadītāja Jūlija Ekkert. Dāma, kas lieliski tiks galā ar visiem konkursa pārbaudījumiem, balvā būs veļas mašīna no uzņēmuma "Electrolux". 

Olimpiādes vērotāji varēs iepazīties arī ar pagājušā gadsimta vidus elektropreču revolūcijas paraugiem izstādē "60. gadu mājsaimnieču pasaule", kura tapusi sadarbībā ar Latvenergo Enerģētikas muzeju. Izstādē būs apskatāmi tādi rūpniecības attīstības simboli kā veļasmašīna "Rīga", putekļu sūcējs "Raketa" un citi. 

Reģistrēties pārbaudījumiem dalībnieces var līdz 24.februārim portālā Sieviesuklubs.lv, savukārt pati olimpiāde sestdien tirdzniecības centrā "Spice Home" sāksies plkst.12.00. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko