Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

SAS ievieš automātisku bagāžas reģistrāciju Zviedrijā

No 2009.gada 1.aprīļa aviokompānija SAS piedāvā starptautisku reisu pasažieriem iespēju uzreiz reģistrēt savu bagāžu no izlidošanas punkta līdz lidojuma galamērķim Zviedrijā. "SAS pasažieriem, kuri ielido Zviedrijā ar starptautiskiem reisiem un turpina tālāk izmantot iekšējos lidojumus, vairs nebūs pašiem jāpārnes sava bagāža nākamajam lidojumam – tā tiks automātiski reģistrēta līdz ceļojuma galamērķim Zviedrijā",  informēja SAS reģionālais pārstāvis Baltijā un NVS valstīs Mareks Pedersens.

Atvieglotā bagāžas reģistrācijas procedūra tiks testēta Arlandas lidostā (Stokholma) no 1.aprīļa līdz 1.jūnijam. "Mūsu mērķis ir atvieglot SAS pasažieru nokļūšanu līdz izvēlētajam galamērķim. Ja pasažieriem patiks šī jaunā kārtība – tā tiks ieviesta pēc testēšanas perioda beigām," piebilda M.Pedersens. Šī kārtība tiks attiecināta uz pasažieriem, kuriem nav deklarējamu preču, ielidojot Zviedrijā. Ceļotājiem, kuriem ir deklarējamas preces, joprojām jāveic atkārtota bagāžas reģistrācija, ielidojot Arlandas lidostā. Tas attiecas arī uz pasažieriem, kas ceļo ar dzīvniekiem. Bagāžas reģistrēšanas procedūra paliks bez izmaiņām.

Jau no 1.aprīļa starptautisku reisu pasažieriem ir iespēja reģistrēt savu bagāžu līdz sekojošiem galamērķiem: Gēteborga, Kalmāra, Kiruna, Lulea, Malme, Ronebī, Sundsvala, Ūmeo, Ore un Engelholma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko