Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Zvaigznēs ierakstītā veselība

Ja ticat, ka zvaigznes ir iezīmējušas jūsu dzīves vadlīnijas, jātic arī  astrologu apgalvojumiem, ka debesu ķermeņi čukst priekšā, ko jūs varat darīt savas veselības un ilgmūžības labā.

Konsultē ārsts, astrologs Aleksandrs Sokolovs, astroloģes Līga Šīrona un Inese Kaģe

Daudziem interesants šķiet arī fakts, ka katrai zodiaka zīmei ir ietekmes zonas cilvēka ķermenī, sākot no galvas, par ko ir "atbildīgs" Auns, un beidzot ar kāju pēdām, kas ir Zivju ietekmē. Taču arī šīs zināšanas kaut ko atklāj tikai ļoti zinošam astrologam, kurš apguvis medicīnu. "Astroloģijā katrai planētai atbilst savs metāls, krāsa, orgāns cilvēka ķermenī. Un kas no tā? Pasaulē taču ir vairāk nekā tikai 10 metāli, 10 krāsas, un cilvēka organisms nesastāv no 10 orgāniem. Jāsaprot, ka astroloģija ir simbolu zinātne," uzsver Andrejs Sokolovs. "Diez vai kādam der prognozes, kas saistītas tikai ar 10 orgāniem. Katra zodiaka zīme ietekmē vienu ķermeņa daļu, bet, paldies Dievam, tas nav viss! Astroloģija, kas saistīta ar cilvēka veselību, ir ļoti sarežģīta zinātne, pie kuras nevar ķerties astrologs, kuram nav medicīniskās izglītības."

Tieši tāpēc lielākā  daļa astrologu mūsdienās nenodarbojas ne ar diagnostiku, ne ar ārstēšanu. "Ja pie manis nāk un prasa, lai pasaku, vai ir vēzis, uzreiz iesaku doties pie mediķiem. Es nediagnosticēju un neārstēju, varu tikai sniegt rekomendācijas saistībā ar ikdienas uzturu, ieteicamajiem vingrojumiem, īpašām aktivitātēm, ar ko uzturēt organismā četru stihiju līdzsvaru, lai slimības neattīstītos," saka Līga Šīrona. Un piebilst, ka dažkārt pilnīgi pietiek ar dzīvesveida maiņu, lai slimības pat nedomātu tuvoties un cilvēks dzīvotu ilgi un laimīgi.

Lasi žurnālu "Citādā Pasaule"  un uzzini–

Kādas četras stihijas mīt cilvēkā, un kādas ir to ietekmes zonas? Vai horoskopu zīme var ietekmēt veselību? Kad vislabāk izvēlēties operāciju laiku? Vai ārstiem būtu jāņem vērā zvaigžņu stāvoklis?

  Žurnāls pārdošanā no 11.janvāra

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko