Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Nedēļas horoskops: 2. - 8. augusts

Nedēļas horoskopu 2. - 8. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Ja būsit pacietīgi, šis būs labu darbu piepildīts laiks. Padomājiet, vai jums vajadzīgs piedāvātais, labi atalgotais darbs ar sarežģītiem nosacījumiem. Izšķirošus lēmumus pieņemiet bez citu padomiem. Atturieties iesaistīties intrigās. Haotiska rīcība un domas nogurdinās apkārtējos. Ja jūtaties noguruši, palūdziet atvaļinājumu. Pildiet noteikumus, kas attiecas uz veselību. Ieteicams piedalīties sabiedriskajā dzīvē. Novērtējiet un palutiniet savus mīļos ar emocionālu un romantisku kopā būšanu – tas palīdzēs pārvarēt sasprindzinājumu savstarpējās attiecībās. Stipri turieties kopā.

VĒRSIS. Nedaudz pietrūks dinamisma, taču šķietami vienmuļajā dzīvē jauku satraukumu var radīt jauna darba piedāvājums. Pašiem būs jāizšķiras, pa kuru ceļu iet. Varat plānot biznesa paplašināšanu, nopietni rēķinoties ar iespējamajām grūtībām. Lielāka uzmanība jāpievērš konkurentu darbībai. Tālākā ceļā dodoties, uzmaniet savas mantas. Ja iespējams, izvairieties no ceļošanas naktī. Saglabājiet paškontroli jebkurā dzīves situācijā, it īpaši izklaidēs, kad esat atlaiduši bremzes prātam. Apvaldiet emociju izpausmes, jo impulsīvu un pārsteidzīgu rīcību spēs saprast un piedot tikai paši tuvākie cilvēki.

DVĪŅI. Svarīgi pielāgoties strauji mainīgiem apstākļiem. Šajā periodā daudz laika veltīsit darbam. Ja izstrādāts pārdomāts scenārijs, var veikt nopietnus ieguldījumus nākotnes projektā. Veiksies enerģiskiem lauksaimniekiem. Var rasties iespēja nokārtot daļu kredītsaistību. Perioda otrajā pusē iespējama jau iepriekš nojausta vilšanās. Pretēji cerētajam draugs lems pamest dzimteni. Svarīgi atrasties mīļu cilvēku lokā. Īpaši nozīmīgs laiks, ko pavadāt ar savām atvasēm. Esiet savaldīgi un uzmanīgi pret mājiniekiem, jo viegli var izcelties sīki konflikti un strīdi. Analizējiet savu vainu.

VĒZIS. Daudzu tukšu solījumu laiks. Slāpēsit sevī nedrošības sajūtu. Jābūt ļoti uzmanīgiem, jo kāda neprecizitāte var nojaukt rūpīgi būvēto. Taču, ja strādāsit godīgi, viss ies, kā plānots. Intuīcija un pieredze ļaus izprast partnerus un viņu rīcības motīvus. Nepievērsiet uzmanību baumām un tenkām. Mierīgi uztveriet notiekošo un turpiniet strādāt. Raiti ritēs praktiski darbi. Neatmetiet ar roku šķietami bezcerīgam pasākumam. Par prioritāti uzskatiet saistību izpildi. Neatstājiet bez uzmanības cilvēkus, kuri gadu dēļ vairs nav jūsu līdzgaitnieki – neskaidrā situācijā viņi atbalstīs un palīdzēs.

LAUVA. Ja saprātīgi atliksiet grūtākiem laikiem nepieciešamo, jutīsities diezgan stabili. Kolēģu starpā problēmas risiniet mierīgi, bez asumiem. Dodieties uz mērķi ar gudrību un apdomību. Uzņemieties iniciatīvu. Var atsaukties labvēlīgi atbalstītāji. Netērējiet enerģiju cīņai ar ierēdņiem. Ja nepieciešams, izmantojiet starpnieku pakalpojumus. Pavisam noteikti atrodiet pauzi atpūtai. Labs laiks mīļo cilvēku palutināšanai un atliktu mājas darbu paveikšanai. Nopietnu izvēli izdariet bez steigas. Mājdzīvnieku iegādājieties tikai tad, ja esat pārliecināti, ka tas ir ļoti nopietns lēmums.

JAUNAVA. Samaziniet rosību. Šis nav romantisku izjūtu, bet nopietnu pārdomu periods. Domājiet, analizējiet, novērtējiet varēšanu un iespējas. Rūpīgi plānojiet savus materiālos līdzekļus. Atturieties no liekiem izdevumiem. Meklējiet iespējas nopelnīt papildu darbos, atgūstiet parādus. Veltiet uzmanību veselībai. Pārgurums var kaitēt darbaspējām. Apsveriet plānota tālāka brauciena nepieciešamību. Emocionālo kontaktu ar vistuvākajiem cilvēkiem nodrošinās savstarpējs atbalsts un uzticēšanās. Problēmas ģimenē nerisiniet vienpersoniski – ļaujiet visiem justies vajadzīgiem.

SVARI. Ņemiet notikumu virzību savās rokās. Uzrotiet piedurknes un ieviesiet skaidrību nenokārtotās lietās. Kāds cilvēks palīdzēs atšķetināt neskaidru notikumu. Neaizmirstiet par saviem pienākumiem, likvidējiet arī agrākas ķibeles. Iespēju robežās nokārtojiet obligātos maksājumus – atcerieties, ka parādi neizgaisīs paši no sevis, bet tikai augs augumā un sagādās arvien lielākas galvassāpes. Nenoārdiet kaut ko patiesi labu. Īstenojiet radošas idejas, ieguldiet spēkus jaunā projektā. Esiet vērīgi, piesaistot finanšu avotus. Lēmumus pieņemiet, neriskējot un valdot emocijas.

SKORPIONS. Ikdiena var šķist pārāk vienmuļa, vēlēsities kaut ko neierastu. Kolēģu starpā brīžam staigāsit kā pa naža asmeni. Kāds cilvēks, labu vēlot, norādīs uz jūsu kļūdām. Esiet mierīgi, uzklausiet un apdomājiet dzirdēto. Apdrošiniet nekustamo īpašumu. No nopietniem finansiāliem ieguldījumiem labāk atturēties. Ikdienā esiet piekāpīgi, bet tikai līdz robežai, aiz kuras sākas atklāta izmantošana. Esiet apdomīgi un praktiski sadzīvē. Neļaujieties kūtrumam. Izmantojiet dāsno vasaru, papildiniet ziemas krājumus ar dabas veltēm. Ģimenē var saspringt attiecības atvašu brīvības alku dēļ.

STRĒLNIEKS. Saspringtas domas. Saglabājiet optimismu arī tad, ja situācija neko labu nesola. Haotiska rosīšanās un tukšvārdība maz ko mainīs. Daudzie pienākumi novedīs līdz pagurumam. Loģistikas dēļ var kavēties līgumdarbu izpilde, taču attaisnojoši iemesli ļaus izbēgt no sankcijām. Iztaisnojiet muguru, ķerieties pie jauniem projektiem. Izdosies vērienīgi kolektīva sporta svētki. Vēlēsities atsvaidzināt garderobi, taču tērējieties ar apdomu. Ģimene novērtēs paveiktos mājas pienākumus. Ceļojumā sastapsit sirsnīgus cilvēkus. Nepazaudējiet iegūtos kontaktus.

MEŽĀZIS. Lielāko laika daļu paņems kārtējie darījumi. Godam paveiciet iesāktos darbus. Izmantojiet sakarus, draugu un paziņu palīdzību. Radošās nozares pārstāvjiem īsts pļaujas laiks, bet neuzņemieties par daudz. Visu izdosies paveikt un pat labi nopelnīt, bet negūsiet cerēto gandarījumu. Var nākties zaudēt kaut ko ļoti būtisku. Nogurumā būs grūti komunicēt pat ar vistuvākajiem. Nebūs laika risināt radu loka problēmas, citam citu neizvedot no pacietības. Rūpīgi krājiet naudu atvašu izglītošanai. Iespējamas patīkamas pārmaiņas dzīvē. Var pieņemt lēmumu attiecību nostiprināšanai ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS. Arvien vairāk nogurdinās krasās laika maiņas, būs grūti veidot jelkādus atpūtas plānus. Materiālais stāvoklis diezgan neskaidrs. Atturieties no aizdošanas un no iepirkšanās izpārdošanās, kur parasti uzķeramies uz «atlaidēm». Nepaļaujieties uz mazpazīstamu un arī zināmu cilvēku solījumiem, jo daudzi tagad dzīvo pēc «kā var nesolīt?» principa. Pievērsiet uzmanību veselībai, sargājiet to, kam nemainīga vērtība visas dzīves garumā. Smelieties iedvesmu saskarsmē ar dabu un dzīvniekiem. Neslinkojiet, sportojiet, draudzīgi un mundri dodieties neizzinātās takās.

ZIVIS. Ja sasparosities, pa spēkam būs pat šķietami neiespējamais. Veiksmīgs radošs darbs jebkurā jomā. Var nākties iesaistīties sarežģītā projektā. Jaunie apstākļi prasīs apņēmīgu rīcību. Intuīcija joprojām būs jūsu sabiedrotā. Pacentieties, lai paveiktais sagādātu cilvēkiem prieku. Iespējami gan ienākumi, gan sīki materiāli zaudējumi. Kāda darba rezultāts uz laiku nodrošinās materiālas stabilitātes iespējas. Nepieļaujiet kļūdas finansiālos darījumos. Neuzņemieties vidutāju vai šķīrējtiesnešu lomu tuvu draugu starpā – varat paši tikt atzīti par vainīgajiem. Atļaujieties šad tad darīt, kā pašiem tīk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko