Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 17. septembris
Vera, Vaira, Vairis

Nedēļas horoskops: 9. - 15. augusts

Nedēļas horoskopu 9. - 15. augustam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Labi sastrādāsities ar partneriem, bet atturieties kādam klāstīt personiskās dzīves notikumus. Būs iespēja atbrīvoties no parāda vai apgrūtinoša pienākuma. Neuzņemieties darbus, kas prasa daudz spēka. Radošā jomā lieciet lietā gūto pieredzi un zināšanas. Tiksit galā ar asām emocionālām situācijām, taču paštaisnums var novest līdz konfliktam. Nepametiet novārtā rūpes par fizisko formu. Darbus centieties veikt bez steigas, tas pasargās no traumām. Materiālais stāvoklis ģimenē samērā stabils, taču atturieties no pēkšņiem tēriņiem. Ejiet ar līkumu pasākumiem, kuros lieto alkoholu.

VĒRSIS. Daudz tikšanos un izklaides iespēju, jutīsities brīvi un neatkarīgi. Intuīcija vēstīs par pārmaiņu tuvošanos darbā. Izdevīgs laiks karjeras plānošanai, padomājiet par zināšanu papildināšanu profesijā. Labvēlīgi nosacījumi darījumiem ar nekustamo īpašumu. Var traucēt egoisms un augstprātība. Ja ir iespēja, apciemojiet draugu tālumā. Būs grūti apvaldīt vēlēšanos dominēt tuvās attiecībās. Skaudri izjutīsit, ka saprast un piedot nenozīmē aizmirst – kāds nodarījums sūrstēs vēl ilgi. Pavērojiet, vai atvases vecvecāku paspārnē nejūtas pārāk brīvas. Nepiktojieties, tomēr uzticiet bērniem dažus pienākumus.

DVĪŅI. Netērējiet spēkus sīkos darbiņos, pabeidziet iesāktu projektu. Varat iegūt gudrus sadarbības partnerus, stipriniet uzticamas attiecības biznesā. Piekrītiet uzņemties sabiedriskus pienākumus izklaides pasākumā. Neļaujiet materiālām problēmām iedragāt saskaņu ģimenē. Pacentieties iztikt bez aizņemšanās arī tad, ja kādu brīdi naudas ir mazāk. Noskaidrojiet pārpratumu un izrunājieties ar savējiem. Gatavojiet un baudiet garšīgus un veselīgus ēdienus, izmēģiniet jaunas ēdienu receptes. Karstā laikā izvairieties no saindēšanās ar pārtiku. Baudiet vasaru tās krāsainībā, bet neriskējiet.

VĒZIS. Atstājot astītes, nespēsit pilnībā atslēgties no darba pienākumiem. Atvaļinājums būs diezgan saraustīts. Iespējams neparedzēts notikums. Tuvu cilvēku lokā var notikt pārmaiņas attiecībās, un šoreiz kaut ko sakārtot nebūs jūsu spēkos. Neiztiksiet bez svarīgas tehnikas remonta. Būs apstākļi, kas remontu kavēs, bet to nav vēlams atlikt. Labi jutīsities uzticamu cilvēku lokā, kuriem līdzīga dzīves uztvere. Var būt īslaicīgas miega problēmas, bet citādi par veselību uztraukties nav iemesla. Nenonieciniet zāļu tēju nozīmi miega veicināšanai. Parūpējieties, lai ģimenē izvairītos pat no sīkām ķildām.

LAUVA. Perioda sākumā nelieli sarežģījumi, kārtojot nepieciešamus dokumentus vai vadītāja tiesības. Uzmanīgus darīs jaunie pārkārtojumi darba jomā, iespējama štatu samazināšana. Var nedaudz sarukt ienākumi. Iespējams, kāds atdos parādu vai neizmaksāto algu. Negaidīta sastapšanās radīs jaunas cerības. Var iegādāties, pārdot vai remontēt sadzīves tehniku. Daži saņems palīdzību no vecākiem vai paši palīdzēs atvasēm vai tuviem cilvēkiem. Apmeklējiet draugu rīkotus pasākumus. Ja sirdī jūtat, ka jums nepieciešams miers un laiks domu sakārtošanai, nekautrējieties to atrast.

JAUNAVA. Esat viļņa virsotnē, tagad tikai noturieties! Sekmēsies iesāktais darbs. Pārdomājiet veicamo pa posmiem, lai nebūtu liekas kavēšanās. Reizēm būsit emocionāli un viegli aizkaitināmi. Labprāt rosīsities radošu cilvēku sabiedrībā. Kolēģi būs izpalīdzīgi. Taupiet spēkus, nešķiediet laiku, noskaņojieties uz iekšēju mieru. Izdariet kaut ko, kas jums sagādā patiesu prieku un par ko esat domājuši jau ilgāku laiku. Piemēram, dodieties netālā ceļojumā vai iegādājieties gaumīgu tērpu. Uzdāviniet kaut ko jauku vistuvākajam cilvēkam. Mierīgu un sirsnīgu sarunu gaitā risiniet tālākas nākotnes plānus.

SVARI. Nesapiņķerējiet ikdienišķas lietas. Rīkojieties, visu organizējiet ar apdomu. Pievilcība un spēja veiksmīgi komunicēt palīdzēs nokārtot sarežģītu lietu. Vēlme vienmēr būt precīziem var sagādāt neērtu situāciju. Nekautrējieties lūgt palīgā gudrus padomdevējus. Darījumi var ietekmēt materiālo situāciju. Uzkrājumus veidot neizdosies. Daļu līdzekļu izdosit par ļoti iekārotu lietu. Noteikti nokārtojiet parādus, kas jau sasnieguši termiņu. Pārziniet savu pusaudžu vasaras gaitas. Uzticieties atvašu stāstītajam, bet neatstājiet viņus nekontrolētā brīvībā.

SKORPIONS. Pēc nesenajām dabas katastrofām viss šķitīs pat pārlieku mierīgs. Būs pietiekami liels gribasspēks, lai sakoptu vētras sastrādātos nedarbus. Grūtā situācijā var lūgt līdzcilvēku palīdzību. Atradīsit materiālu un fizisku atbalstu tuvos cilvēkos un draugos. Izdosies atrisināt saimniecības visaktuālāko problēmu. Nepagurstiet, rakstot liecības un lūdzot palīdzību valsts iestādēm. Radošiem cilvēkiem iespējams veiksmīgs darba piedāvājums. Vasara ir īsa, izmantojiet to pilnībā. Neatlieciet plānotu atpūtas braucienu. Iespējams jauks, romantisks piedzīvojums bez turpmākām saistībām.

STRĒLNIEKS. Labs laiks, lai iesaistītos jaunos projektos. Pieaugs darba apjoms, jo būs jāaizstāj kolēģi, kas devušies atvaļinājumos. Jūsu galvenais spēks ir mērķtiecība. Radošais darbs sekmēsies veiksmīgi saliedētā komandā. Centieties ātri orientēties mainīgās situācijās. Spriežot loģiski un argumentēti, izdosies pārliecināt skeptiķus. Atrodiet saprātīgus kompromisus, nomieriniet iekaisušos prātus konflikta situācijās. Sirdī var gruzdēt apslēptas jūtas un pārdzīvojumi. Saudzējiet ilggadējās stabilās attiecības, nepostiet savu dzīvi, gaisīgu fantāziju pārņemti. Nomāciet greizsirdību.

MEŽĀZIS. Pēc atvaļinājuma būs daudz enerģijas, taču var sarukt materiālās iespējas. Saglabājiet to, kas jums ir. Papūlieties dzīvot iespēju robežās un iztikt bez aizņēmumiem. Var rasties vēlēšanās meklēt stabilāku darbu. Atturieties no pļāpāšanas, nestāstiet par savām rūpēm un pārdomām. Izklaidējoties svešā sabiedrībā, nepārkāpiet robežas, neizejiet aiz godprātības rāmjiem. Neiesaistieties strīdos ar iereibušām personām, kas neatbild par savu rīcību. Mīļotais cilvēks rūpēsies par jums. Centieties pārzināt savu atvašu gaitas, it īpaši, ja jaunieši dodas pavadīt laiku prom no ierastās vides.

ŪDENSVĪRS. Bez kurnēšanas veiciet pienākumus. Neizdarīti šķietami sīkumi var radīt nepatīkamas atskaņas. Strādājiet, neļaujot rasties šaubām par savām profesionālajām spējām. Pagaidām paturiet noslēpumā jaunās idejas. Ienākumu pieaugums vairos optimismu un pašpaļāvību. Veiksies darbi, kuros nepieciešams māksliniecisks skatījums. Izdosies precīzi prognozēt notikumu turpmāko virzību. Apmeklējiet sen nesastaptu tuvinieku. Veiciniet sirsnīgas attiecības radu starpā. Piemērots laiks jaunām attiecībām. Var dzimt jūtas pret darba kolēģi. Atvase patīkami pārsteigs.

ZIVIS. Darbā pieaugs atbildība. Esiet aktīvi un laipni, sadarbojieties ar citiem. Rīkojieties pārliecināti, brīvi paudiet savus uzskatus. Rīkojieties saskaņā ar gūtajām zināšanām, izmantojiet izdevību tās papildināt. Sekmīgs radošs darbs literārajā jomā. Perioda otrajā pusē var doties tālākā ceļojumā. Esiet izpalīdzīgi, iesaistieties sabiedriskos pasākumos, ieinteresējiet ģimeni radoši vadīt laiku kopā. Sekmīgas pārdomāti organizētas koncertturnejas. Rūpējieties par sapratni un savstarpēju cieņu brāļu un māsu starpā. Mīlestības izpausmēs izvairieties no ārišķības. Sakiet līdzcilvēkiem labus vārdus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko