Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Supernova 2019 pusfinālists Aivo Oskis prezentējis dziesmas video

Draugu un atbalstītāju ieskauts, pagājušās sestdienas, 19. janvāra vakarā, Vecrīgas klubā Radio Bārs dziedātājs Aivo Oskis prezentēja dziesmas Somebody’s Got My Lover video klipu. Ar šo dziesmu 26. janvāra vakarā Aivo startēs konkursa Supernova 2019 pirmajā pusfinālā.

Par Somebody’s Got My Lover video klipa filmēšanas lokācijām tika izvēlētas trīs vietas – Mangaļsalas mols, Vecrīga un Kaņiera ezers. Un arī par filmēšanu Aivo ir īpašs stāsts, kas nu veido neaizmirstamas atmiņas. Dienā, kad bija paredzēta klipa filmēšana, sinoptiķi bija izplatījuši brīdinājumu par īpaši sliktiem laika apstākļiem – aukstumu un ļoti stipru vēju. Tā brīža -7 knieba degunā tā, it kā būtu -27 grādu sals, vētras spēka sistie viļņi dauzījās gar Mangaļsalas mola malām, bet Aivo dziedāja, tērpies džemperī. Tas bija izaicinājums, taču piešķir klipam vēl īpašāku sajūtu.

Dziesmas prezentācijas pasākums notika Vecrīgā, klubā Radio Bārs. Aivo, draugu un atbalstītāju ieskauts, sirsnīgi un enerģiski izpildīja astoņas dziesmas, tostarp arī savus iepriekšējos singlus Ejot garām un Pateicos. Prezentācijas pasākumu atklāja un Aivo dziedājumam pievienojās Latvijas X-faktora otrās sezonas finālistes – divas grupas Carnelian dalībnieces – Patrīcija Spale un Anna Patrīcija Karele.

Somebody’s Got My Lover stāsts ir par divu jauniešu mīlestību un pārgalvīgiem solījumiem, ko abi nespēja piepildīt. Jaunieši vidusskolas laikā sarunāja tikties pēc desmit gadiem. Šo desmit gadu laikā meitene ir laimīgi precējusies, un puisis ir priecīgs par savu skolas dienu meiteni, bet nereti pieķer sevi domājot par to, kā būtu, ja būtu...

“Par mīļoto cilvēku ir jārūpējas, viņš jāmīl un jālolo tad, kad viņš ir. Nevajag atstāt attiecības pašplūsmā, nolikt malā kaut kādā gaidīšanas režīmā. Ja mīli – nepadodies un neļauj šīm sajūtām pazust,” par dziesmu stāsta Aivo.

Somebody’s Got My Lover mūzikas autors un producents ir Ruslans Kuksinovičs (plašāk pazīstams kā Rassell), bet vārdu autors ir pats Oskis. Klipa idejas un noformējuma autors ir režisors Mārcis Birste. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko