Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Festivālā Positivus uz jaunās Piena svētki skatuves uzstāsies īpaši izvēlētas pašmāju grupas

Arī šogad festivāls Positivus festivāls piedzīvos vairākas pārmaiņas. Uz jaunās Piena svētki skatuves brīnišķīgus koncertus sniegs rūpīgi atlasītas, galvenokārt pašmāju grupas, īpašo Piena svētku atmosfēru pārceļot no galvaspilsētas uz Salacgrīvu.

Uz Piena svētki skatuves šovasar redzēsim tādus vārdus kā ansis, Tehnikums, Regīna, AUTOGRAPHIC, Laika suns, Sigma, Praga II, Polifauna, noslēpumainā apvienība nesen un daudzus citus.

"Pirmie Positivus festivāli sakrita ar pirmajiem Piena gadiem. Tajos valdošā brīvība un prieks lielā mērā ietekmēja mūsu izvēli rīkot pašiem savu festivālu. Vēl jo priecīgāk, ka abi vēl joprojām norisinās, tādēļ bija prakstiski neiespējami atteikt Ģirta Majora piedāvājumam veidot Piena svētki skatuvi šī gada Positivus festivālā. Esmu drošs, ka šis prieks būs klātesošs arī pēc pāris mēnešiem Salacgrīvā," atzīst Piena svētki organizators Mārtiņš Mielavs.

Programmu papildina arī Ivan Dorn, MESA, Edavārdi, NOËP, Juris Kaukulis un Jauno Jāņu orķestris, DAGAMBA un citi.

Festivāla Positivus programmu papildina arī tādi mākslinieki un apvienības kā Ivan Dorn, MESA, Edavārdi, NOËP, DAGAMBA, Confidence Man, Juris Kaukulis un Jauno Jāņu orķestris, Vladislavs Nastavševs tandēmā ar eksperimentālo mūzikas grupu Ezeri, Justinas Jarutis un Frankie Animal. Šie mūziķi uzstāsies uz festivāla divām lielākajām skatuvēm.

Šogad festivālā - Nick Cave & the Bad Seeds, The Prodigy, Years & Years, Tove Lo, Mura Masa, Lauv, Torres, The Barr Brothers, Youngr, Jeremy Loops, Marlon Williams, Ivan Dorn, MESA, DAGAMBA, Noëp, Confidence Man, Justinas Jarutis, Juris Kaukulis un Jauno Jāņu Orķestris, Vladislavs Nastavševs un Ezeri, Edavārdi, Frankie Animal, ansis, Tehnikums, The Family Dog, Autographic, Praga ||, nesen, Polifauna, Laika Suns, Regīna, Sigma, GBDJ un daudzi citi. Festivāla programma vēl tiks papildināta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko