Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Koncerta organizatori atgādina, ka noteikti strikti ierobežojumi līdzi ņemamajām mantām - koncertā nedrīkstēs ienest nedz planšetdatorus, nedz lielas mugursomas

Kas jāzina, pirms dodies uz Arcade Fire koncertu Mežaparkā

Jau pirmdien, 6. augustā, Mežaparka Zaļajā teātrī uzstāsies Kanādas indie mūzikas superzvaigznes, viena no šī brīža aktuālākajām grupām Arcade Fire, bet koncerta īpašie viesi būs Jāņa Šipkēvica projekts Shipsea. Koncerta organizatori aicina apmeklētājus ņemt vērā - koncerts nenotiks Mežaparka lielajā estrādē, bet Mežaparka Zaļajā teātrī. Tāpat, pirms došanās uz koncertu, jāņem vērā vēl vairāki būtiski nosacījumi.

Uz koncertu visērtāk doties, izmantojot velosipēdu vai sabiedrisko transportu - 11. tramvaju vai 9. autobusu, kas piestās Meža prospekta pusē, un 2., 11., 19. un 24. autobusus, kuri piestās no Viestura prospekta puses.

Auto novietošana būs iespējama tikai Rīgas satiksmes stāvvietās. Mežaparka Zaļo teātri atradīsi, dodoties pa Ostas prospektu un pagriežoties uz Janševska prospektu.

(attēlu var palielināt, uz tā uzklikšķinot)

Jāņem vērā, ka iekļūšana teritorijā var prasīt laiku – piemēram, biļešu, apmeklētāju un viņu līdzpaņemto lietu personiska pārbaude pie ieejas, ēdiena un dzēriena iegāde uz vietas utt. Koncerta organizatori aicina apmeklētājus ierasties uz koncertu savlaicīgi. Norises vietas ieeja tiks atvērta jau no plkst. 18.

Plkst. 20 savu uzstāšanos sāks projekts Shipsea, tā sastāvā uzstāsies Jānis Šipkēvics, Matīss Čudars, Evija Vēbere, Rūdolfs Dankfelds, un ar kādu īpašu pirmatskaņojumu mūziķiem pievienosies arī Arcade Fire vijolniece Sāra Noifelde. Grupa Arcade Fire uz skatuves kāps ap plkst. 21.

Būtiski ņemt vērā, ka koncerta teritorijā nebūs iespējams ienest lielas somas vai mugursomas, kuras pārsniedz 21x29 centimetru lielumu. Norises vietā nebūs uzglabāšanas skapīši, tāpēc iesakām līdzi ņemt tikai pašu nepieciešamāko.

Tāpat koncerta teritorijā nav atļauts ienest profesionālās kameras, iPad un citus planšetdatorus, GoPro kameras, pašportretu statīvus jeb selfijstikus, audio un video ierakstu tehniku (izņemot mobilos telefonus), šaujamieročus un aukstos ieročus, pirotehniku, lāzerrādītājus, bīstamus priekšmetus un sprāgstvielas, liela izmēra plakātus, stikla priekšmetus, lietussargus, līdzpaņemtus ēdienus un dzērienus, dzīvniekus, velosipēdus, skrituļslidas un skrituļdēļus, motociklistu ķiveres, saliekamos krēslus.

Neatļautu priekšmetu vai jebkādu citu priekšmetu nodošana uzglabāšanai pie koncertu apkalpojošā personāla vai kārtības uzturētāju personāla nav paredzēta un netiks nodrošināta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko