Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Laura Rizzotto gatavošanos priekšnesumiem Eirovīzijā turpinās Portugālē

Otrdien, 1. maijā, Latvijas delegācija un Latvijas pārstāve starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Laura Rizzotto devās uz Portugāli, bet jau rīt dziedātāja pirmo reizi kāps uz lielās skatuves, lai izmēģinātu savu priekšnesumu. Laura Rizzotto Latviju starptautiskajā konkursā pārstāvēs ar pašas sarakstīto dziesmu Funny Girl, kas plūca uzvaras laurus Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā Supernova, portālu Diena.lv informēja projekta Eirovīzijas dziesmu konkurss 2018 pārstāve Līga Andžāne.

Kopā ar Latvijas pārstāvi uz Portugāli devās arī viņas bekvokālisti Iluta Alsberga, Antra Kūmiņa, Kristīne Pastare un Edgars Zvirbulis, skaņu režisors Pablo san Martins, Lauras mamma un menedžere Adriana Rizzotto, kā arī Latvijas delegācijas vadītāja Zita Kaminska. 

Eirovīzijas dziesmu konkurss, kas šogad norisināsies jau 63. reizi, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā notiks pirmo reizi, pateicoties Salvadora Sobrala uzvarai pērn ar dziesmu Amar pelos dois. Kopumā konkursā piedalīsies 43 dalībvalstis un finālisti tiks noskaidroti divos pusfinālos, kas notiks 8. maijā un 10. maijā. Izšķirošā cīņa par uzvaru šī gada dziesmu konkursā norisināsies lielajā finālā 12. maijā.

Laura Rizzotto konkursa uzstāsies otrajā pusfinālā ar četrpadsmito kārtas numuru. Latvijas pārstāvei būs jākonkurē ar Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas pārstāvjiem. Taču vēl pirms tam, 9. maijā, Lauru Rizzotto gaidīs pirmais lielais pārbaudījums – ģenerālmēģinājums, kuru vērtēs arī starptautiska žūrija.

Abus starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē LTV1.

Top komentāri

Jānis J Dimants, Jr., M.D.
J
Iespaidīgak un skaistāk būtu dziedāt latviski - parādīt mūsu valodas skaistumu un vienreizēju plūsmi. Diemžēl, angliski visi jau prot šajos laikos !!!
Kuri
K
ir tie "bārdainie" onkuļi un tantes, un NVO, kas ievelk un popularizē Latvijā visādus ārzemju aitu ganus, latiņdziedoņus, libānas pasaku stāstniekus, brazīlijas "saulvedītes" u.c., kāpēc masveidā tiek sludināts, ka vietējie ir tie sliktie un nevērtīgie, bet viss kas iemigrējis no ārzemēm ir izcils?
atbalstu
a
vēlam lazaņjai panākumus prestižajā konkursā!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko