Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 8. oktobris
Aina, Anete

VIDEO: Aivo Oskis iedvesmo ar jauno singlu Nebaidies krist

Otrdien, 8. oktobrī, ar jaunu dziesmu “Nebaidies krist” klajā nāk mūziķis Aivo Oskis, mudinot cilvēkus nevis baidīties no neveiksmēm, bet pārvarēt grūtības, uzvarēt bailes un pēc katra kritiena no jauna piecelties. Singls ir kā himna tiem, kuri turpina cīnīties un nekad nepadodas.

Dziesma iedrošina skatīties uz priekšu, neraugoties uz pagātnes grūtībām vai zaudējumiem, un aicina dzīvot tagadnē, negaidot “īsto brīdi”. Tajā tiek uzsvērts, ka dzīvē jāturpina cīnīties un iet uz priekšu pat tad, kad ceļš ir grūts. Vēstījums ir par ticību sev, drosmi un spēju uzvarēt izaicinājumus, neskatoties uz bailēm paklupt. “Šī dziesma rosina pārdomas par to, cik daudz laika mēs dažkārt pavadām, baidoties no pārmaiņām, baidoties tās uzsākt — gan attiecībās, gan apkārtējā vidē. Ikviens no mums var sajust smaguma brīžus dzīvē, kad šķiet, ka cerības vairs nav, tomēr šī dziesma atgādina, ka viss, kas nepieciešams, ir spēks turpināt, nepadoties un mācīties saskatīt gaismu pat tumšākajos brīžos. “Nebaidies krist” ir par drosmi stāties pretī izaicinājumiem, par to, ka ir svarīgi ne tikai nebaidīties no kļūdām, bet arī izmantot tās kā pakāpienus, lai tiktu uz priekšu,” skaidro Oskis.

Singla piedziedājums simbolizē pretestības un izaicinājumu pārvarēšanu. Tā ir himna tiem, kuri nepadodas grūtībās, un atgādina, ka ikviens kritiens ir tikai solis ceļā uz lielāku izaugsmi un panākumiem. “Šī dziesma kalpo kā uzmundrinājums ikvienam, kurš šaubās par saviem spēkiem — skrien pret vēju un nebaidies krist, jo katrs kritiens tikai padara mūs stiprākus. Tāpat arī dažreiz ir grūti pamanīt, ka blakus esošais cilvēks tev nemaz nevēl labu. “Nebaidies krist” atgādina, cik svarīgi ir atpazīt un atbrīvoties no toksiskām attiecībām un situācijām, kas kavē mūsu izaugsmi. Tā man ir iedrošinājums veidot vidi, kas mani piepilda — būt kopā ar cilvēkiem, kurus mīlu, kuri mani iedvesmo, un ar kuriem pavadītais laiks ir vērtīgs,” stāsta Aivo.

Dziesmas tekstu un melodiju radījis Aivo, bet mūzikas veidošanā piedalījušies somu producenti Tuomo Korander un Tommi Vatanen. Ieraksta procesā iesaistījies arī producents un dziesmu autors Juris Ludženieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko