Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Maserati demonstrē pirmās oficiālās apvidus auto fotogrāfijas

Car žurnāla rīcībā nonākuši pirmās oficiālās Maserati apvidus auto foto. Pasaules pirmizrādi šis konceptauto ieraudzīs Frankfurtes auto izstādē. Kā precizē izdevums, doto fotogrāfiju publicējuši izstādes organizatori īpašā izstādes bukletā.

Tiek ziņots, ka apvidnieks tiks būvēts uz jaunās paaudzes Jeep Grand Cherokee platformas. Tas būšot pieejams ar 4,7 litru, astoņu cilindru benzīna motoru ar 450 zirgspēku jaudu, vai trīs litru dīzeli, kas attīstīs 300 zirgspēku jaudu. Tieši šāds motors tiek izmantots arī Grand Cherokee, taču amerikāņu apvidniekam motora jauda ir 241 zirgspēks.

Pēc citiem informācijas avotiem tiek ziņots, ka jaunais Maserati modelis varētu tikt aprīkots arī ar 6,4 litru Chrysler koncerna ražoto benzīna motoru.

Maserati SUV ir daļa no Fiat un Chrysler koncernu konsolidācijas plāna lai samazinātu auto ražošanas izdevumus un palielinātu ienākumus 2014.gadā līdz 100 miljardiem eiro. Ražotāju sadarbība ietver vēl citu apmēram 20 universālu modeļu radīšanu, tajā skaitā Alfa Romeo un Jeep apvidus automašīnas, Ķīnas tirgum domātu Fiat sedanu un jaunas ekonomiskas automašīnas radīšanu ar Dodge zīmolu.

Jaunā Maserati ražošana sāksies 2013.gadā Chrysler rūpnīcā Detroitā.

Bez šī auto, Maserati pēc trim gadiem plāno sākt ražot vēl četrus modeļus – jaunās paaudzes Quattroporte un jauno Gran Turismo. Šo auto nonākšana tirgū itāļu auto ražotājam ļaus palielināt pārdošanas rādītājus no 5675 pārdotām automašīnām 2010.gadā, līdz 50 tūkstošiem 2014.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko