Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kinoteātris Splendid Palace aicina baudīt brīvdabas kino seansus augustā ar jaunu filmu programmu

Noslēdzot urbānā kino dārza Splendid Garden vasaras sezonu, kinoteātris Splendid Palace saviem skatītājiem piedāvā noskatīties Džilija Makkinona aizkustinošo drāmu Pēdējais autobuss, Kventina Dipjē filmu Neticami, bet patiesi un Sebastjēna Tilāra kinodarbu Zem zvaigznēm, informēja kinoteātra pārstāvji.

Režisora Džilija Makkinona filma Pēdējais autobuss ir emocionāls, aizkustinošs, cilvēcību un sirsnību apliecinošs stāsts, kas aizvedīs skatītājus dziļu pārdomu pilnā ceļojumā. Filma seko kāda veca vīra braucienam ar sabiedrisko autobusu cauri Anglijai, kura laikā viņš kļūst par sensāciju un rod savas dzīves turpinājuma jēgu. Galvenajā lomā – talantīgais un apbrīnojami meistarīgais britu aktieris Timotijs Spals.

Komēdijas meistara Kventina Dipjē kinodarbs Neticami, bet patiesi ar iemīļotajiem franču aktieriem galvenajās lomās sola skatītājiem neparastu un aizraujošu filmas pieredzi. Režisors ir pazīstams ar savu radošo pieeju un nekonvencionālo stāstījumu veidošanu, un Neticami, bet patiesi nešaubīgi būs īpaša filma, kas valdzinās skatītājus ar savu savdabīgo sižetu un stilu. Komiskais stāsts vēsta par laulātu pāri, kas pārceļas uz pilsētas nomali un jaunās mājas pagrabā atrod tuneli, kas maina viņu dzīvi.

Režisora Sebastjēna Tilāra filma Zem zvaigznēm ieraus skatītāju gastronomiskā piedzīvojumā. Šķipsniņa skarbas bērnības tālu prom no vecākiem, negulētas naktis virtuvē netīro trauku kompānijā, pļaukas no šefpavāra, neskaitāmi kritiķu padomi un ļoti daudz pacietības. Jaunajam konditoram šī recepte ir labi zināma. Tomēr galvenais mērķis ir viens – uzvarēt konkursā starp pasaules labākajiem šefiem un iegūt restorānam trīs zvaigznes. Filma balstīta patiesos notikumus, slavena franču konditora Jazida Išemraena dzīvesstāstā.

Sīkāka informācija par seansiem un biļešu iegādi kinoteātra Splendid Palace mājaslapā www.splendidpalace.lv

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja