Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Notiks Krēslas ceturtās filmas pirmizrāde

Ceturtdien, 17. novembrī kinoteātros Citadele, Multikino un Cinamon notiks ilgi gaidītā kulta filmas Krēsla ceturtās daļas Rītausma. 1. daļa pirmizrāde.Filmas pirmizrādi rīko Zelta Zivtiņa. Kā pastāstīja Zelta Zivtiņas sabiedrisko attiecību konsultante Eva Mežīte, pirmizrādi pilnīgi bez maksas varēs vērot 300 Zelta Zivtiņas draugi un filmas fani.

Centīgākie fani ielūgumus uz pasākumu no pirmdienas, 14. novembra līdz pat pirmizrādei 17. novembrī var laimēt, piedaloties konkursos, kas tiek rīkoti Zelta Zivtiņas sociālajos tīklos - Facebook, Draugiem un _Twitter._Pirms pirmizrādes 17. novembrī kinoteātrī Citadele notiks Krēslas ballīte, visos kinoteātros būs ierīkotas vampīriskas fotostudijas, kur uz mirkli varēs iejusties filmas varoņa tēlā. Pārējie interesenti filmu Latvijas kinoteātros varēs skatīt sākot no 18. novembra.Spriedzes un romantikas pilnā filma, kuras režisors ir Oskara balvas ieguvējs Bils Kondons, turpina episko stāstu par neiespējamo mīlestību, ko visa pasaule jau iepazinusi Stefānijas Meieres grāmatās un pēc to scenārija uzņemtajās filmās Krēsla, Jauns mēness un Aptumsums.

Rītausma. 1. daļa atspoguļo tos grāmatas notikumus, kurā jaunlaulāto Bellas Svonas un vampīra Edvarda Kalena laimi drīz vien aizēno nodevību un neveiksmju virkne. Pēc kāzām Bella un Edvards dodas pavadīt kaislīgu medusmēnesi Riodežaneiro, un drīz atklājas, ka Bella ir mātes cerībās. Grūtajās radībās Edvards beidzot piepilda Bellas vēlmi iegūt nemirstību. Īpašām spējām apveltītā Bellas un Edvarda meitiņa Renesmī izraisa notikumus, kas nostāda Kalenus un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu.

Zelta Zivtiņa jau trešo gadu ir oficiālais kulta filmas Krēsla draugs un atbalstītājs. Zelta Zivtiņa ir pirmā priekšapmaksas mobilo sakaru karte Latvijā, kas jau 13 gadus klientiem nodrošina plašu augstākās kvalitātes telekomunikāciju pakalpojumu klāstu Tele2 tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja