Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Seriāla Pazudušie zvaigzne Horhe Garsija debitē kanālā FOX

Viens no spilgtākajiem seriāla Pazudušie (Lost) aktieriem Horhe Garsija būs redzams kanāla FOX demonstrētā fantastikas seriāla Reiz sensenos laikos jaunākajā sērijā, atveidojot nežēlīgo Milzi. Šī sērija kanālā FOX tiks rādīta 3.janvārī plkst.19.

Runājot par pieredzēto, H.Garsija atzīst, ka pirmo reizi karjerā visā filmēšanas laikā uzņemšanas laukumā viņš esot bijis vienīgais aktieris. "Tas bija visai dīvaini, jo pirmo reizi filmējos uz zaļā fona un dialogos bija jārunā ar tukšu gaisu. Manis atveidotais varonis ir milzis, tāpēc proporcionāli viņš ir lielāks nekā citi seriāla varoņi, un projekta veidotājiem nācās pielietot mūsdienu montēšanas un animācijas tehnoloģijas," stāsta aktieris.

Kā izrādās, Garsija jau sen bija sapņojis par kādu nedaudz skarbāka varoņa atveidošanu, un nu tas ir piepildījies. "Manis atveidotais milzis ir tiešām milzīgs un neveikls, taču nebūt ne stulbs, kā sākotnēji kādam varētu likties. Viņš ir tikai nedaudz lēns," atklāj Garsija. Filmēšanos seriālā aktieris ir nodēvējis par vienu no lieliskākajām pieredzēm savā aktiera karjerā un cer, ka viņam vēl būs iespēja atgriezties Reiz sensenos laikos jau nākamajās sezonās.

Seriāla otrajā sezonā kā viesaktieri redzami vairāki populāri aktieri, tajā skaitā Sāra Bolgere (Troņu spēle / Game of Thrones) princeses Auroras lomā, Džulians Moriss (Mazās jaukās meles / Pretty Little Liars) atveido Princi Filipu, savukārt Emīlija de Reivina (Rouzvela / Rosewell un Pazudušie / Lost) iejūtas Bellas lomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja