Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Astro'n'out izdod remiksu albumu Lion's Share Remixes

Grupa Astro'n'out izdevusi savu pirmo remiksu albumu Lion's Share Remixes, kurā iekļauti septiņi remiksi no pagājušā gada nogalē izdotā albuma Lion's Share, informēja grupas pārstāve Kristīne Komarovska.

Albumā iekļauti trīs profesionāļu jeb pasūtījuma remiksi - apvienības Bandmaster (DJ Rudd un Andis Ansons) versija dziesmai I'm Ready, apvienības Tommy U un Tob Luii dziesmai Dive un Ville Camellia 66 remikss dziemsmai Bong. Pārējās četras dziesmas nāk no Astro'n'out šī gada pavasarī izsludinātā remiksu konkursa, kurā piedalījās 27 dalībnieki, kas kopā iesūtīja 33 dziesmu remiksus. Konkursā uzvarēja apvienība Kasetes un Kashuks, kuru remiksi arī iekļauti grupas jaunajā albumā.

Šis ir Astro'n'out pirmais remiksu albums, tā tapšanu komentē Māra Upmane-Holšteine: "Jau ļoti ilgu laiku galvā ir domas par to kā Astro'n'out mūzika varētu skanēt remiksētās versijās. Kādā dienā DJ Rudd un Andis Ansons pieteicās, ka vēlētos uztaisīt dziesmas I'm Ready remiksu. Kad to pirmo reizi dzirdējām, bija skaidrs, ka jāturpina. Palūdzām uztaisīt remiksus savām draugu apvienībām Ville Camellia 66 un TommyU un Tob Luii, kuriem ir zināms rokraksts un bijām droši par rezultātu. Pēc tam izsludinājām remiksu konkursu, jo sapratām, ka vēlamies, lai ar mūsu mūziku strādā visi, kam ir interese un cerējām uz pārsteigumiem, apzinoties, ka nepazīstam visus talantīgos elektroniskās mūzikas pārstāvjus. Un patīkamus pārsteigumus patiešām arī sagaidījām. Esam ļoti priecīgi, ka bija tik liela aktivitāte un tik dažādi iesūtītie darbi. Ļoti interesesanti dzirdēt cik ļoti citādāk var skanēt Astro’n’out mūzika."

Albums pieejams iTunes, Spotify, Juno un citos digitālajos mūzikas servisos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja