Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Summer Sound 2024 izziņo pirmos māksliniekus

Lielākais festivāls Baltijā - Summer Sound, noslēdzot veiksmīgi aizritējušo gadu un gatavojoties karstajai ballīšu sezonai, izziņo pirmos festivāla Summer Sound 2024 māksliniekus.

Nākamgad publiku priecēs Bermudu divstūris, Kreisais Krasts, Astro’n’out, Laika suns, Satellites LV un Suistamon Sähkö (FI). 

Jau vēstīts, ka Summer Sound 2024 notiks 2. un 3. augustā, nemainīgi jau divpadsmit gadus skaistajā Liepājas pludmalē.

Latviešu humoristiskā repa duets, ballīšu partizāni Bermudu Divstūris savas darbības laikā ir ieguvuši apjomīgu un uzticamu auditoriju, izpārdotu arēnas koncertu, kā arī vairākus industrijas apbalvojumus. "Bratuki un visa Bermudu Divstūra komanda atgriežas Liepājas pludmalē ar arēnas cienīgu šovu. Enerģijas uzlāde, vizuāls baudījums un jaunas dziesmas.  Summer Sound 2024 būs grandiozs notikums vasaras labāko pasākumu kalendārā!" uzstāšanos komentē Emīls Balceris.

Lielākā repa apvienība Kreisais Krasts ir nozīmīgi Latvijas repa žanra un kultūras veidotāji. Novembra vidū tika izdots viņu jaunākais albums - 21, kas iezīmē viņu radošās darbības periodu.

Grupa, ar kuru noteikti dejosi trakāk - Astro’n’out savas darbības laikā ir tikuši nominēti Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai par katru līdz šim izdoto albumu. Nesen notikušais arēnas koncerts iezīmē jaunu posmu grupas koncertu dzīvē, apliecinot, ka laika gaitā ir spējuši audzēt plašu klausītāju loku.

Laika suns žanriski aptver kā popdziesmas, tā arī skaļas roka ģitāras elementus, dibināta 2013. gadā, Rīgā. Grupa līdz šim publicējusi vairākus albumus un singlus, no kuriem zināmākie ir dziesmas Pavasari, Atceries Rīgu vasaras naktīs un Nav kur iet.

Satellites LV ir latviešu modernā roka apvienība, kas darbojas kopš 1996. gada. Jau ar pirmo ierakstīto un izdoto singlu Nekas, nekad grupa uzšāvās popularitātes virsotnē, ienesot Latvijas mūzikā jaunas vēsmas. Grupa izdevusi sešus studijas albumus, no kuriem nesenākais Varavīksnes galā (2017) apbalvots ar prestižo Austras balvu. Šogad grupa jaunā sastāvā laidusi klajā jaunu dziesmu un video Asaras.

Somu etno-tehno ansamblis Suistamon Sähkö savu priekšnesumu ietvaros ir krāsaini, muzikālu skaņu un ritmu pārbagāti, izmantojot gan interesantus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja