Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Grupa “Mašina vremeņi” četrdesmit gadu jubilejas turnejas ietvaros uzstāsies Rīgā

“Mašina vremeņi” jubilejas turneju uzsāks jau 29. martā ar uzstāšanos Kijevā. Savukārt Rīgā divas stundas garo koncertu grupa sniegs šā gada 14. maijā „Arēnā Rīga” amfiteātra konfigurācijā, informē koncerta organizatoru pārstāve Liene Pundore. Biļešu iepriekšpārdošana turpinās un tās ir iespējams iegādāties visās Biļešu servisa, DUS Statoil un Reklamarket kasēs.Pārdošanā ierobežotā skaitā laistas arī papildus biļetes par 15 latiem.

Šobrīd grupa aizvada pēdējos intensīvos mēģinājumus, lai koncerti būtu neaizmirstami, jo turnejas ar tādu uzstāšanos vairs nekad nebūs, apgalvo koncerta organizatori.

Pirms četrdesmit gadiem pieci Maskavas 19. vidusskolas absolventi nodibināja savu grupu. Toreiz šādas grupas tika veidotas gandrīz katrā skolā, kurā bija daži mūzikas instrumenti un iespēja tos izmantot.. Šodien ar patiesu prieku un gandarījumu varam baudīt daiļradi, ko radījusi viena no visu laiku izcilākajām Krievijas roka grupām. “Mašina vremeņi” noticēja sev un ļāva noticēt citiem, ka īstam rokam ir iespējams pastāvēt dažādos politiskos un ekonomiskos laikos.

Grupas pastāvēšanas laikā ir mainījušies daudzi tās dalībnieki, kuri ir atstājuši savu iespaidu uz grupas izaugsmi. “Mašina vremeņi” ir kļuvusi daudzpusīga – tās skaņdarbus izpilda dažādi solisti. Lai gan pasniegta kā roka grupa, tā izpilda dažādu žanru mūziku. Skaņdarbu burvība ir tekstos un melodijā, jo daudzas populārākās dziesmas viņu repertuārā tiek spēlētas uz dažiem ģitāras akordiem vai tikai ar ģitāras solo. Grupa pašreizējā sastāvā (Andrejs Makarevičs,Aleksandrs Kutikovs, Valērijs Jefremovs, Jevgēnijs Margulis, Andrejs Deržavins) četrdesmit gadu laikā ir spējusi radīt un saglabāt skaņdarbu burvību līdz pat mūsdienām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja