Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Grupai ēnas jau sestais singls no debijas albuma

Grupa "ēnas" kā pēdējo no viņu debijas albuma "ēnas" nolēmuši izdot singlu "Par šo un to", portālu diena.lv informēja grupas menedžere Anete Kalniņa.

Šī ir viena no dziesmām, kas no sarakstīšnas brīža piedzīvojusi ļoti daudz pārmaiņu. Dziesma bija plānota kā singls jau 2007.gada pavasarī, taču toreizējo versiju tika izlemts nepubliskot, kā rezultātā no 2007.gada pavasara līdz rudenim grupa piedzīvoja klusuma periodu, kura laikā tika ierakstīts debijas albums.

Šiis būs jau sestais singls no grupas debijas albuma, taču, kā sola "ēnas", noteikti pēdējais. "Seši singli no viena albuma ir daudz, taču savādāk nebija iespējams. Mēs gaidijām albumu divus ar pusi gadus, kas nav īss laiks, tāpēc liela daļa dziesmu tika izdotas, jau ilgi pirms albuma iznākšanas. "Par šo un to" noteikti būs pēdējais singls no albuma. Mēs jau vairākus mēnešus aktīvi strādājam pie jaunām dziesmām, kas, diezgan jūtami atšķirsies no pirmajiem 13 skaņdarbiem. Jauno dziesmu ieraksti notiks 2008.gada rudenī, bet noteikti zināms, ka pirmais singls no nākamā albuma nonāks radiostacijās ne ātrāk kā nākamā gada janvārī." - Tā par jaunumiem izteikušies grupas "ēnas" mūziķi.

Šovasar "ēnas" būs iespējams redzēt vēl tikai 23.augustā, Madonas pilsētas estrādē , taču tas noteikti nebūs grupas pēdējais koncerts šogad. Rudenī tiek plānota albuma reklāmas tūre pa Latvijas klubiem un kultūras namiem. Sīkāka informācija par grupas "ēnas" aktivitātēm un koncertiem - www.grupaenas.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja