Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Iznīcināti Eimijas Vainhausas demo ieraksti

Eimijas Vainhausas demo ieraksti nekad netiks laisti klajā, tos iznīcinājis ierakstu kompānijas _Universal Music UK _vadītājs Deivids Džozefs, ziņo britu izdevums The Guardian.

Rakņāšanās pa mirušu superzvaigžņu personīgajām dzīvēm un mantām, lai gūtu ienākumus, izdodot pēcnāves albumus, kuros izmantoti demo ieraksti un izgriezumi no iepriekšējiem albumiem, ir bieža mūsdienu prakse. Taču tā nenotiks ar Eimiju Vainhausu, paziņojis Deivids Džozefs. Sarunā ar izdevumu Billboard viņš atzinies, ka iznīcinājis dziedātājas demo ierakstus, lai būtu drošs, ka tie netiktu attīstīti pārdodamā materiālā. "Tā bija morāles lieta," viņš teicis. "Eimijas vokāla izmantošana ir kas tāds, kas nekad nenotiktu manā uzraudzībā. Tagad tas nenotiks arī neviena cita."

Kaut arī viens Vainhausas albums jau ticis izdots pēc viņas nāves – Lioness: Hidden Treasures - visticamāk, ka tas būs arī pēdējais. Ieraksts neguva lielu atsaucību. "Sastādītājiem acīmredzami bijis jāizmanto visi tiem pieejamie tehnikas triki šī pēcnāves albuma izdošanā, lai sagrabinātu 45 minūtes mūzikas," albuma apskatā rakstījis Aleksis Petridis no The Guardian.

Deivida Džozefa saruna ar Billboard notika pirms dokumentālās filmas Amy pirmizrādes. Viņš ir filmas izpildproducents. Cilvēks, kurš atklāja Vainhausas dziedātājas dotības, jauno talantu meklētājs Darkus Bīzs, sarunājoties ar Billboard, apsūdzēja medijus Vainhausas nāvē. "Viņa bija slima. Tie cilvēki viņu pirms tam slavēja, tad tie lēnām viņu noveda nāvē," viņš dusmojās. "Cerams, kad viņi ieraudzīs savas sejas uz ekrāna, viņi jutīsies vainīgi."

Vainhausas vienīgais pēcnāves albums veido spilgtu kontrastu starp viņu un repa leģendu Tupaku Šakuru. 19 gadus pēc Tupaka nāves 1996. gadā izdoti septiņi studijas albumi un 10 kompilācijas, viens DVD ieraksts un neskaitāmi singli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja