Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Projekts Visas Taisnības izdod debijas albumu ar Raimonda Paula dziesmām un Imanta Ziedoņa vārdiem

Imanta Ziedoņa muzeja projekts Visas Taisnības izdod debijas albumu Visas Taisnības ar Raimonda Paula dziesmām un Imanta Ziedoņa vārdiem, un martā aicina uz koncertiem, informēja Imanta Ziedoņa muzeja komunikācijas vadītāja Alise Pabērza.

 

Projekta mūzikālā apvienība — mūziķis Raimonds Gusarevs un DJ Monsta, piešķīruši jaunu skanējumu Raimonda Paula dziesmām ar Imanta Ziedoņa vārdiem, kuras albumā izpilda Renārs Kaupers, Goran Gora, Māra Upmane-Holšteine, Jānis Strapcāns, Elizabete Vētra un reperis Edavārdi.

Raimonds Gusarevs par albumu stāsta: “Šī ir unikāla iespēja - strādāt ar R.Paulu un I.Ziedoni vienlaicīgi. Tā ir liela atbildība, jo jāatrod balanss svaru kausos starp mūziku un dzeju. Liels prieks, ka šī projekta ietvaros bija iespēja sadarboties ar DJ Monsta. Arī visi iesaistītie mūziķi izpildīja savu mājasdarbu lieliski, tādēļ iesaku katram klausītājam novērtēt to, kā šīs dziesmas caur savu prizmu ir izlaidis katrs mūziķis. Bija ļoti interesanti vērot, cik lielā mērā viņi bija gatavi izkāpt no savas komforta zonas un cik pārsteidzoši tālu viņi galu galā izkāpa. Tas bija negaidīti labi, paldies!”

“Strādājot ar mūziku, ir interesanti sekot līdzi radošajam procesam - vērot kā mūzika, no sākotnējās idejas, mainās un attīstās, tā, it kā dzīvotu pati savu dzīvi ar saviem noteikumiem. Lai cik tālu mēs arī aizietu savā radošajā procesā, pašu galveno ideju atstājām - dot otro elpu Maestro dziesmām. Šis albums ir viens no maniem atbildīgākajiem darbiem,” tā DJ Monsta vērtē savu iesaisti projektā Visas Taisnības.  

Visas Taisnības albumu ir iespējams noklausīties interneta straumēšanas vietnē Spotify - http://ej.uz/visastaisnibas_albums.

Koncertu dienās 2., 3. un 4. martā ikviens ir aicināts uz  Imanta Ziedoņa muzeja veidoto izstādi kurā tiks atspoguļots kultūrvēsturiskais mantojums no pagājušā gadsimta septiņedesmito gadu izskaņas, jeb laika, kad radusies lielākā daļa no Visas Taisnības albumā iekļautajām Raimonda Paula dziesmām ar Imanta Ziedoņa vārdiem.

Izstāde apmeklētājiem ļaus izjust 20. gadsimta septiņdesmito gadu atmosfēru caur kultūrvēsturiskā mantojuma un atmiņu stāstu prizmu. Izstādē būs aplūkojami Imanta Ziedoņa muzeja un pieaicināto pētnieku komandas atklājumi par Imanta Ziedoņa un Raimonda Paula daiļradi un būtiskākajiem laikmeta kontekstiem literatūrā, mūzikā un kultūrā kopumā.

Mūzikas projekta Visas Taisnības koncerti un izstādes notiks 2., 3. un 4. martā RISEBA Arhitektūras un mediju centra H2O 6 Aisteres zālē, Aisteres ielā 2, Rīgā. Koncertu apmeklētāji gaidīti sākot no plkst.18, koncerta sākums - plkst. 20.

Biļetes uz koncertiem iepriekšpārdošanā ir pieejamas ekase.lv  un Biļešu Serviss kasēs internetā un visā Latvijā.



 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja