Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Video: Labvēlīgais tips laiž klajā jaunu singlu Aiz mums ir Sarkandaugava

Grupa Labvēlīgais tips sev tik zīmīgajā datumā – 1. aprīlī – laidusi klajā jaunu singlu un videoklipu Aiz mums ir Sarkandaugava, kā arī aicina uz grupas fanu salidojumu Saulkrastu estrādē Tiekamies pie Freda Saulkrastos!, kas notiks 29. jūnijā.

Par jaunās dziesmas melodiju parūpējies Andris Freidenfelds, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks, bet par tekstu – Andris Freidenfelds. To visu iemūžināt failos palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no Labo ierakstu studijas.

Dziesmas videoversiju filmēja un montēja Elvis Lācis, kurš sadarbojies ar vairākiem Latvijā labi zināmiem mūziķiem. Tajā skaitā ar Eirovīzijas iekarotājiem Citiem zēniem, repa duetu Olas, reibinošo grupu Singapūras satīns, Miku Galvanovski un vēl citiem.

“To, kas ir aiz tevis, bieži vien nepamani, tādēļ ir izdomāti spoguļi,” jauno veikumu filozofiski komentē Andris Freidenfelds jeb Fredis. “Vienalga – greizie, virtuālie, dvēseles vai sociālie spoguļi. Tu tajos redzi, kas ir aiz tevis. Viss. Pārējais ir piedziedājums. La, la, la. Bet galvenais, ka ir pavasaris. Kļūs arvien krāsaināk. Paldies par Mūžīgās Krāsas pasauli Elitai Patmalniecei un anonīmās grafiti mākslas meistariem!”

Savukārt gaidāmo Labvēlīgā tipa fanu salidojumu Tiekamies pie Freda Saulkrastos grupa raksturo īsi un konkrēti – iespējams labākais koncerts šovasar, jo publika būs laba! Tikšanās ar draugiem un kaimiņiem, karsts vasaras vakars, saulriets, traka ballīte visām paaudzēm, Tips ar savu zelta dziesmu fondu un gan jau arī kādiem jaunumiem.

Lai viss notiktu vēl vērienīgāk, šova īpašie viesi būs Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris Skan, kā arī Kaspars Upaciers jeb UFO, kurš parūpēsies par jokiem un dažām rotaļām vakara iesildošajā daļā, uz kuru visi aicināti ierasties jau laikus.

Kopā ar visiem dzīves svētkus svinēs: Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņinstrumenti), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņinstrumenti) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

Un, protams, grupa atgādina koncerta apmeklētāju zelta likumu: "Kurš ātrāk nopērk biļeti, tam mazāki izdevumi!" Pavisam svaigas biļetes meklējamas Biļešu paradīzes kasēs un bilesuparadize.lv.

Tikmēr jaunais singls Aiz mums ir Sarkandaugava kopš 1. aprīļa dzirdams lielākajos straumēšanas servisos un labākajās pasaules radiostacijās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja