Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Video: Mesa ar jaunu dziesmu izziņo nākamā gada Latvijas koncerttūri Atbalss

Mūzikas projekts Mesa ir publiskojis jaunu dziesmu Var jau būt. Vienlaikus ar to ir sākusies biļešu tirdzniecība uz Mesas nākamā gada Latvijas koncerttūri Atbalss

"Dziesma runā par mūsu savstarpējām attiecībām. Tā izsver ikdienas sarunu nozīmi un, es ļoti gribu cerēt, ka aicinās cilvēkus savā starpā parunāt, sarunāties un izrunāties vairāk, jo ar laiku ilgtermiņa attiecībās bieži vien šis process sāk iztrūkt un mēs runājam savā starpā arvien mazāk un mazāk, kā rezultātā rodas pārpratumi un noslēgtības sajūta," - tā par singlu Var jau būt teic projekta autors Gatis Irbe.

Dziesmas klipa režisore ir Dace Pūce, operators ir Toms Auziņš. Klipā vecāku lomas spēlē Katrīna Griga un Shamil Khamatov, bērnu lomās ir Emīls Zīle un Kārlis Tkačs. Dziesmas mūzikas autors ir Kaspars Ansons, dziesmu ierakstījis un miksējis Jānis Šmēdiņš.

Nākamgad ar akustiskiem koncertiem martā un aprīlī Cēsīs, Rēzeknē, Valmierā, Liepājā, un decembrī ar grandiozu koncerttūres noslēguma lielkoncertu Arēnā Rīga, Mesa dosies savā pirmajā, kopš 2018.gada, Latvijas koncerttūrē ar nosaukumu Atbalss. Tās nosaukums izvēlēts kā simbols divējādai tūres koncertu dabai – apvienojot vienā tūrē gan sirsnīgus, akustiskus koncertus koncertzālēs, gan lielu, skatītāju piepildītu, lielkoncertu “ar vadiem” – Arēnā Rīga.

"Arī savstarpējā mijiedarbība ar koncertu klausītāju – kā mūsu izdziedātās rindas, tā publikas atkārtotās, bija vēl viens moments, ar ko asociējās šis tūres nosaukums,” teic Gatis Irbe. “Atbalss ir ļoti spēcīgs vārds, jo viss, ko mēs daram, kaut kādā veidā agri vai vēlu atbalsojas mūsu dzīvēs.“


Mesas koncerttūre Atbalss:

  • 8. marts – Cēsis, Vidzemes koncertzāle Cēsis
  • 29. marts – Rēzekne, Latgales vēstniecība Gors
  • 12. aprīlis – Valmiera, Valmieras kultūras centrs
  • 26. aprīlis – Liepāja, koncertzāle Lielais dzintars
  • 2025. gada 6. decembris – Rīga, Arēna Rīga

Projekts iepriekš ir pilnībā izpārdevis divus arēnas koncertus un 2023. gadā Mežaparka Lielajā estrādē aizvadīja koncertu, kas ir viens no Latvijas vēsturē apmeklētākajiem vietējo solomākslinieku koncertiem. Mesa iepriekš izdevusi 3 studijas albumus, kuri ir saņēmuši Zelta statusu, un ierindojas visvairāk straumētāko mūzikas projektu vidū Latvijā.

Biļetes uz MESA koncerttūri “Atbalss” nonāks tirdzniecībā piektdien, 4. oktobrī, plkst.09:00 un tās būs pieejamas visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja