Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Festivāls Piena svētki aicina Jauno gadu sagaidīt topošaja mākslas centrā Zuzeum

Festivāls Piena svētki sadarbībā ar producentu apvienību Piétro aicina kopā pavadīt jau sestās Jaungada svinības – Piena svētki 17/18. Jaungada gaidīšana topošajā Zuzānu ģimenes dibinātajā mākslas centrā Zuzeum Rīgā, Lāčplēša ielā 10, informēja svētku organizators Mārtiņš Mielavs.

Jaungada nakts savā ziņā ir ikgadēja gaidīšanas paradoksa kulminācija - mirkls pirms un mirklis pēc. Mēs saldsērīgi atstājam veco aiz muguras un dejodami iesoļojam jaunajā. Šeit un tagad. Tāpēc kā ierasts aicinām būt kopā ar mums un sagaidīt to, ko nevar nesagaidīt – jauno 2018. gadu.

Pasākuma scenogrāfiju veidos režisors un scenogrāfs Reinis Suhanovs.

Kā ierasts darbosies vairākas deju zāles. Par "laika iesaldēšanu" lielajā zālē atbildēs Mehmet Aslan no Šveices un Autarkic no Izraēlas. Viņiem pievienosies viens no labākajiem pašmāju elektroniskās mūzikas producentiem Elvi Soulsystems, kā arī deju zālēs retāk sastopamais, bet asumu nezaudējušais dj duets Viesturs Celmiņš un Miks Mitrēvics. Mazajā zālē par tradicionālo hitu diskotēku rūpēsies duets Gribam būt djas.

Mehmet Aslan – turku izcelsmes DJ, jau agros pusaudža gados sācis kolekcionēt retas ierakstu plates. Laikam ejot, dīdžejs sācis miksēt ierakstus, piešķirot tiem atmiņas no tradicionālās mūzikas, kas pavadījusi viņa bērnību, un radot cilvēkos vēlmi ļauties dejām.

Autarkic - īstajā vārdā Nadavs, dzīvo Telavivā, ir pazīstams kā producents un dziesmu vārdu autors. Guvis atpazīstamību ar savu citādo skatījumu, piešķirot elektroniskajai mūzikai nebijušu skanējumu. Kopš 2015. gada laidis klajā daudzus albumus un daudzkārt uzstājies Eiropā.

Ne mazāk svarīgi, ar grandiozu Vecgada pavadīšanas un Jaungada sagaidīšanas koncertu uzstāsies vokāli instrumentālā apvienība Regīna. Koncerta sākums 31. decembra vakarā plkst. 23, tā kā lūdzam viesus ierasties laicīgi.

Tāpat ierobežotam skaitam gribētāju būs pieejama VIP zona.

Svētku sākums 31. decembrī plkst. 22.

Biļetes pieejams Biļešu serviss kasēs un internetā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja