Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nopērkama Dziesmu svētku braukšanas biļete Rīgas sabiedriskajam transportam

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki ir gaidīts notikums, kas pulcē kopā tūkstošiem skatītāju no visas Latvijas un pasaules. Lai nodrošinātu ērtu pārvietošanos Rīgas pilsētas sabiedriskajā transportā, jau patlaban visās mazumtirdzniecības vietās pieejama Dziesmu un deju svētku braukšanas biļete, informēja Rīgas satiksmes pārstāvji.

Dziesmu svētku braukšanas biļetes cena ir 10 eiro, un to var izmantot laikā no 1. līdz 10. jūlijam. Biļeti iespējams iegādāties gan speciāli svētkiem veidotā dizaina e-talonā, gan pārējos e-talonu veidos – Rīdzinieka kartē, personalizētajā e-talonā, zilajā nepersonalizētajā, kā arī dzeltenajā e-talonā.

Rīgas satiksmes valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa: "Dziesmu svētku biļete ir ērts veids, kā doties uz svētku norises vietām un atpakaļ, baudot svētku atmosfēru un mazinot satiksmes intensitāti pilsētā. Mēs aicinām svētku apmeklētājus izmantot sabiedrisko transportu, tāpēc ikvienam interesentam ir iespējams iegādāties tieši svētkiem paredzētu sabiedriskā transporta biļeti."

Dziesmu un deju svētku braukšanas biļeti varēs iegādāties arī mobilajās lietotnēs.

Tirdzniecības vietās pieejams arī e-talons ar īpaši XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem veidotu dizainu. Ņemot vērā, ka šī e-talona tirāža ir neliela, tas būs pieejams tikai atsevišķās tirdzniecības vietās. E-talonu ar šo dizainu var iegādāties visos Rīgas satiksmes klientu cetros, kā arī atsevišķās tirdzniecības vietās Rīgas pilsētas centrā. Šajā e-talonā var iegādāties gan Dziesmu un deju svētku braukšanas biļeti, gan citas sabiedriskā transporta biļetes – 90 minūšu biļeti, 24 stundu, 3 dienu un 5 dienu biļetes, kā arī mēneša biļeti.

E-talons ar XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem veidotu dizainu būs pieejams Narvesen veikalos: Stacijas 2, t/c Origo, Tornis 2; Stacijas 2, t/c Origo, Tornis 1; Stacijas laukums 4, Merķeļa iela 2; Brīvības iela 66 – 601; K.Barona 46, t/c Barona centrs; K.Barona 78; K.Barona 11; Raiņa bulv. 33; Brīvības iela 23; Strēlnieku 1; Elizabetes iela 91/93; Brīvības 32, Sakta; K.Valdemāra 112, RIMI; K.Valdemāra ielā 21; Brīvības iela 90-128; Dzirnavu iela 67; Elizabetes – Tērbatas; Brīvības 31; Skolas iela 7; K.Valdemāra iela 79/81; Tomsona iela 25/87A un K. Barona iela 97.

Vairāk - mājaslapā www.rigassatiksme.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja