Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Āgenskalnā mikroautobusu sadursmē trīs cietušie

Āgenskalnā ceturtdienas rītā divu mikroautobusu sadursmē cietuši trīs cilvēki. Valsts policijas preses pārstāve Ance Rozīte aģentūru LETA informēja, ka izsaukums uz Nometņu ielu saņemts ap plkst.11. Negadījumā bija iesaistīti divi mikroautobusi. Uz laiku satiksme abos virzienos bija bloķēta, bet nu to izdevies atjaunot.

Kā aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa, ceļu satiksmes negadījumā bija iesaistīti trīs transporta līdzekļi.

Abi negadījumā iesaistītie mikroautobusi pieder pilnsabiedrībai Rīgas mikroautobusu satiksme (RMS), aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma pārstāve Maija Lazdiņa. Pašreiz uzņēmuma speciālisti ir devušies uz notikuma vietu noskaidrot notikušā apstākļus.

Notikuma vietā strādā četras mediķu brigādes, kas cietušajiem sniedz palīdzību. Pašreizējā informācija liecina, ka trīs no ceļa satiksmes negadījumā cietušajiem tiks nogādāti slimnīcā, divi atteikušies no došanās uz slimnīcu, savukārt četri no mediķu palīdzības atteikušies.

(papildināta 1.rindkopa)

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas