Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Aizdomās par vairāku dzīvokļu apzagšanu aiztur jau agrāk tiesātus vīriešus

Pēdēja mēneša laikā Daugavpilī manāmi pieaudzis zādzību skaits no dzīvokļiem, informē Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne. 

Veicot izmeklēšanu par zādzībām uzsāktajos kriminālprocesos un operatīvo pasākumu kompleksu, aizvadītās nedēļas nogalē policija noskaidroja un aizdomās par vairākām zādzībām aizturēja divus vīriešus – 1985. un 1972.gadā dzimušus. Abi iepriekš vairakkārt sodīti par analoģiska rakstura noziegumiem.

Iespējamie zagļi tika aizturēti uzreiz pēc kāda dzīvokļa apzagšanas Daugavpilī, Jaunās Forštadtes mikrorajonā. Pie viņiem atradās arī zagtas mantas. Aizturētās personas tiek turētas aizdomās par piecām zādzībām no dzīvokļiem Jaunās Forštadtes un Jaunbūves mikrorajonos. 

Visos dzīvokļos viņi iekļuva uzlaužot durvju slēdzenes ar speciālajiem instrumentiem, kurus vienmēr ņēmuši līdzi. No mājokļiem tika zagts viss iespējamais – sākot no galda piederumiem, saimnieku apģērbiem un beidzot ar sadzīves tehniku un juvelierizstrādājumiem. Lielāka daļa zagto mantu jau atrasta.

Izmeklēšana turpinās, policija pārbauda abu personu saistību ar citām zādzībām. Tāpat arī 1972.gadā dzimušais vīrietis ir atzīts par aizdomās turamo astoņu zādzību izdarīšanā no veikaliem – viņam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas