Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Aiztur zagli, kurš aiz restēm pavadījis 25 gadus

Par vairākkārtīgām zādzībām Koknesē, Skrīveros un Pļaviņās Aizkraukles policijas iecirkņa darbiniekiem izdevies aizturēt 1956. gadā dzimušu vīrieti, kurš par līdzīgiem nodarījumiem ieslodzījuma vietās jau paspējis pavadīt vairāk nekā 25 gadus, ziņo portāls staburags.lv.

Aizkraukles policijas iecirkņa priekšnieks Aigars Zīmelis Staburagu informēja, ka aizturētais ir Talsu un Tukuma apkaimes iedzīvotājs.

"Vīrieti aizturējām, pateicoties vietējo iedzīvotāju modrībai, kuri Kokneses stacijā ievēroja aizdomīgu personu ar lielu somu," saka A.Zīmelis. "Aizturētais nule bija apzadzis kādu veikalu Koknesē, un viņa somā bija ļoti daudz cigarešu."

Izmeklēšanas laikā noskaidrojām, ka Aizkraukles pusē viņš noziegumus pastrādājis jau ilgāku laiku. Septembrī viņš apzadzis veikalu Koknesē, oktobrī — veikalus Skrīveros un Pļaviņās, novembrī — veikalu un privātmāju Skrīveros un veikalu Koknesē, vēl viena veikala zādzība neizdevās.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 175. panta 3. daļas par zādzību ar ielaušanos. Vīrietis par dažādiem likumpārkāpumiem tiesāts jau desmit reižu un aiz restēm pavadījis vairāk nekā 25 gadus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas