Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 10.janvāra plkst. 6:30 līdz 11.janvāra plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 26 izsaukumus. Kopumā dzēsti 13 ugunsgrēki, veikti deviņi glābšanas darbi, bija arī četri maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki, Dienu informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele.

Šonakt, plkst. 04:55, VUGD saņēma informāciju, ka Kokneses novada Jaunbebros ir izcēlies ugunsgrēks pusotrstāvīgā dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ēkā ir spēcīgs sadūmojums un uguns un gruzdēšana strauji izplatās pa starpstāvu pārsegumiem. Dzēšanas darbus apgrūtina tas, ka mansards ir piekrauts ar mantām un ēka atrodas avārijas stāvoklī, kas var apdraudēt ugunsdzēsējus glābējus. Kopējā degšanas platība ir 70m2. Notikuma vietā tika atrasta bojā gājusi sieviete. Ugunsgrēka dzēšanas darbi vēl turpinās. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir apkures iekārtas bojājumi.

Tāpat šonakt, plkst. 03:00, VUGD saņēma informāciju, ka Olaines novada, Olaines pagastā, deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu ķieģeļu ēkai deg pirmais stāvs 20m2 un piebūve 20m2 platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 2 cilvēki – 79 un 51 gadu veci vīrieši. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir nepareiza apkures iekārtu ekspluatācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas