Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Amatas novadā ugunsgrēkā iet bojā divi cilvēki

Pirmdien, 11.jūnijā, plkst. 9:15, VUGD saņēma informāciju, ka Amatas pagastā deg šķūnis un dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka šķūnis jau deg ar atklātu liesmu un tās ir skārušas arī dzīvojamo māju. Ugunsgrēkā gāja bojā 48 gadus vecs vīrietis un 55 gadus veca sieviete.

Kopumā ugunsgrēkā dega vienstāvu saimniecības ēka 600m2 platībā un dzīvojamās mājas istaba un siena 23 kvadrātmetru platībā. Iespējamos ugunsgrēka iemeslus noskaidro Valsts policija. 

Savukārt, plkst. 13:12, VUGD saņēma informāciju, ka no deviņstāvu dzīvojamās mājas Rīgā, Staiceles ielā, otrā stāva dzīvokļa nāk dūmi. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dzīvoklī deg mēbeles un sadzīves mantas 30 kvadrātmetru platībā. Jau pirms ugunsdzēsēju ierašanās no dzīvokļa tika iznests apmēram 50 gadus vecs vīrietis, kurš tika hospitalizēts. 

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 11.jūnija plkst. 6:30 līdz 12.jūnija plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 42 izsaukumus. Kopumā dzēsti 19 ugunsgrēki, veikti 17 glābšanas darbi, bija arī seši maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gājuši bojā divi cilvēki un cietis viens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas