Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Apgāžoties traktoram, iet bojā cilvēks

Ceturtdien, 6.septembrī, plkst. 14:49, VUGD saņēma informāciju, ka Aizkraukles pagastā ir apgāzies traktors un, iespējams, zem tā ir cilvēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka traktors ir uz jumta apgāzies dīķī. Zem traktora ugunsdzēsēji glābēji atrada bojā gājušu apmēram 50 gadus vecu vīrieti.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji sniedza palīdzību divām nelaimē nokļuvušām govīm. Vakar no rīta, plkst. 07:02, VUGD saņēma informāciju, ka Kuldīgas novada, Rendas pagastā, vircas bedrē ir iekritusi govs. Ugunsdzēsēji glābēji ar virves palīdzību govi izcēla no vircas bedres un nodeva saimniekiem. Savukārt, Kārsavas novada, Mežvidu pagastā, govs bija iekritusi akā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka govs ir iekritusi vecā, neizmantotā akā. Apliekot virvi ap govi, ugunsdzēsēji glābēji viņu izcēla no akas. 

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 6.septembra plkst. 6:30 līdz 7.septembra plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 34 izsaukumus. Kopumā dzēsti 14 ugunsgrēki, veikti 17 glābšanas darbi, bija arī trīs maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos nav cietuši vai bojā gājuši cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas