Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Astoņus gadus veca slēpotāja salauzusi kāju

Ceturtdien Vidzemē astoņus gadus veca meitene salauzusi kāju, braucot ar slēpēm no kalna, informēja dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Ziemai raksturīgas traumas pagājušajā diennaktī guvuši vēl vairāki cilvēki. Ar ķermeņa atdzišanu un plaukstu apsaldējumiem slimnīcā nogādāts 58 gadus vecs vīrietis, kurš ilgstoši gulējis neapkurinātā telpā.

Četri cilvēki savainojušies, krītot uz slidenajām ielām un ietvēm. Kājas lūzumus šādos negadījumos Rīgā guvuši 54 gadus vecs vīrietis un 38 gadus vecs vīrietis, bet Vidzemē, nokrītot uz ielas, kājas traumas guvušas 54 gadus un 52 gadus vecas sievietes.

Pagājušajā diennaktī Zemgalē slimnīcā nogādāts gadu un deviņus mēnešus vecs puisītis, kurš applaucējis plecu, noraujot no galda karstu tējas krūzi. Vēl Zemgalē mediķi palīdzējuši kādam 19 gadus vecam vīrietim, kurš, gatavojot ēdienu, stipri piededzinājis katlu un saelpojies dūmus.

Kopumā pagājušajā diennaktī mediķi devušies uz 1372 izsaukumiem, tostarp snieguši palīdzību 144 cilvēkiem, kuri guvuši dažādas traumas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas