Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Auto ietriecoties kokā, cieš trīs jaunieši

Pirmdien, 31.martā, Gulbenes novada Rankā pie pamatskolas nenoskaidrota persona, vadot automašīnu Audi A4, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā.

Negadījumā cietuši trīs jaunieši, no kuriem divi dzimuši 1994.gadā, bet viens – 1997.gadā. Visi cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Līdzīgs negadījums noticis arī Kokneses novadā, kur uz ceļa Koknese-Ērgļi kokā iebrauca automašīna Citroen Hantia. Negadījumā cieta 1992.gadā dzimis pasažieris, kurš nogādāts slimnīcā. Savukārt otrs 1991.gadā dzimušais pasažieris no medicīniskās palīdzības atteicās. Spēkrata vadītājs no notikuma vietas aizgāja.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši arī vairāki gājēji. Rīgā Lubānas ielā automašīna Volvo ar puspiekabi Schmitz uzbrauca 1957.gadā gājējai, kura ar smagām traumām ievietota intensīvās terapijas klīnikā. Pērnavas ielā automašīna Toyota uzbrauca 1939.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Savukārt Maskavas ielā automašīna Dacia uzbrauca 2005.gadā dzimušam gājējam, kurš pēc palīdzības saņemšanas no slimnīcas atlaists mājās.

Gājējs cietis arī Līgatnes pagastā, kur 1980.gadā dzimušo personu notrieca automašīna Opel. Cietušais ar dažādām traumām ievietots Cēsu klīnikā reanimācijas nodaļā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījums.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas