Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Automašīnai iebraucot grāvī, vieglas traumas gūst četri bērni

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 17 cilvēki, tostarp Babītes novadā, automašīnai iebraucot grāvī, vieglas traumas guvuši četri bērni, aģentūru BNS informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis uz Rīgas - Ventspils šosejas pie pagrieziena uz Priežciemu. 1957.gadā dzimis vīrietis nenovaldīja automašīnas Peugot Expert stūri un iebrauca grāvī, kā rezultātā viegli cieta gan pats vadītājs, gan 1977.gadā dzimusi sieviete, 2009., 2007. un 2005.gadā dzimušas meitenītes un 1998.gadā dzimis pusaudzis. Visiem cietušajiem sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas.

Uz Rīgas - Ventspils šosejas sestdien noticis vēl viens satiksmes negadījums - 1952.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Mercedes-Benz Sprinter virzienā no Slokas uz Spuņciemu neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no brauktuves un ietriecās kokā. Vīrietis ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Lokomatīves ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna uzbrauca 1969.gadā dzimušam gājējam, kurš ar traumām ievietots slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, deviņos no tiem cietuši cilvēki. Visvairāk avāriju - 21 - notikušas Rīgas reģionā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas