Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Avārijās cietuši vairāki motociklisti

Piektdien avārijās Latvijā cietuši vairāki motociklisti, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

Jūrmalā, Talsu šosejas krustojumā ar Zemes ielu sadūrās automašīna "Volvo XC90", kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis, un motocikls "BMV F650", kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Motociklists ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Jēkabpilī, Rīgas ielā, 1986.gadā dzimis vīrietis, kuram nav transportlīdzekļa vadītāja tiesību, ar motociklu "Honda Bali" nobrauca no brauktuves, uzbrauca šķērslim un apgāzās. Viņš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.Sējas novada Pabažos, autoceļa Jaunzemnieki - Pabaži 4 kilometrā, sadūrās oficiāli nereģistrēts mopēds, kuru vadīja 1993.gadā dzimusi sieviete, un automašīna "VW", kuru vadīja 1974.gadā dzimis vīrietis. Mopēda vadītāja ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Ceļu satiksmes negadījumā vakar cietusi arī kāda maza meitene. Smiltenes novada Palsmanē, pie mājas "Sprīdīši", kāda 1990.gadā dzimusi sieviete netika galā ar automašīnas "Peugeot" vadību, auto saslīdēja un apgāzās. Negadījumā cieta 2011.gadā dzimusi meitene, kura ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 18 cilvēki.

Tāpat Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, 13 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem viens bija autovadītājs, bet trīs - velosipēdu un motorolleru vadītāji. 13 dzērājšoferi noķerti Vidzemes reģionā, pa diviem - Zemgales un Latgales reģionā, savukārt Kurzemē aizturēts viens pārkāpējs.

Par ātruma pārsniegšanu valstī izrakstīti 204 protokoli, tajā skaitā Rīgas reģionā - 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas