Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Bolderājā vienlaicīgi deg piecas dārza mājiņas

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem Bolderājā nācies vienlaicīgi dzēst piecas degošas dārza mājiņas, portālu Diena.lv informēja VUGD pārstāve Inga Vetere.

Par pirmo notikumu tika saņemta informācija agrā pēcpusdienā - Guberņciema ielā dega trīs dārza mājiņas kopumā 45 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbus nācās veikt ar ūdens pievešanu.

Kamēr ugunsdzēsēji strādāja, tika saņemts otrs izsaukums uz Bolderāju – Apakšgrāvja ielā dega divas dārza mājiņas 20 kvadrātmetru platībā.


Savukārt Liepājā no kanāla VUGD glābēji izvilka noslīkušu cilvēku. Nelaimes gadījums noticis pirms kāda laika. Tāpat Ķeguma novada Birzgales pagastā Daugavā tika meklēts vīrietis, kurš bija devies makšķerēt ar gumijas laivu. Glābēji pārmeklēja gan apkārtni, gan veica zemūdens meklēšanas darbus. Glābšanas darbos tika iesaistīts arī bruņoto spēku helikopters, kas atrada laivu. Informācijas par pazudušo cilvēku nav.

Saņemta arī informācija par slīkstošu cilvēku Ludzas novada Kovšezerā. Glābēji, ierodoties notikuma vietā, noskaidroja, ka zēni atņēmuši kādai meitenei telefonu un izdomājuši pajokoties. Par viltus izsaukumu policijas darbinieki ar jauniešiem veica pārrunas.


Aizvadītajā diennaktī VUGD izbraucis uz 54 notikumiem. Kopumā dzēsti 26 ugunsgrēki, veikti 22 glābšanas darbi, kā arī fiksēti pieci maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos bojā gājušo un cietušo nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas