Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija
Ļaundari savus upurus nolūkojuši autoostā, tad aicinājuši kopīgi iedzert

Brīdina par ļaundariem, kas pēc iedzeršanas piekauj un apzog

Valsts policija (VP) brīdina par ļaundariem Balvos, kas savus potenciālos upurus meklē autoostā, kur pierunā viņu kopīgi iedzert alkoholiskus dzērienus un tad aplaupa, portālu Diena.lv informē VP.

Pagājušās nedēļas beigās VP LRP Balvu iecirknis saņēma informāciju par kādu apmēram 40 gadus vecu vīrieti, kurš ar smagiem miesas bojājumiem tika nogādāts medicīnas iestādē. Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka 1978.gada dzimis vīrietis miesas bojājumus guva, kopīgi lietojot alkoholu ar mazpazīstamajiem cilvēkiem, pēc tam viņam tika nozagts mobilais telefons un 200 eiro.

Kā atzīmē Balvu iecirkņa Kārtības policijas priekšnieks Modris Zaķis, pēdējā laikā ir bijuši jau vairāki šādi gadījumi. Ļaundari savus potenciālos upurus meklēja autoostā, kur nolūkoja upuri un pierunāja viņu uz kopīgu iedzeršanu. Likumsargi neizslēdz iespējamību, ka ļaundari alkoholam pievienoja arī kādus preparātus, lai cilvēks ātrāk apreibtu. Bieži vien pirms tam viņi nolūkotajam upurim palūdza kaut ko iegādāties veikalā, lai, kamēr viņš norēķinās par savu pirkumu, varētu iegaumēt viņa bankas kartes paroli.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu.

Valsts policija aicina būt uzmanīgiem un neizsniegt savus personas un bankas datus svešiniekiem, kā arī nelietot alkoholu kopā ar mazpazīstamiem cilvēkiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas