Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Brīvdienās dažādos negadījumos dzīvību zaudējuši pieci cilvēki

Aizvadītajās brīvdienās dažādos negadījumos dzīvību zaudējuši pieci cilvēki - ugunsdzēsēji atraduši vairākus iepriekš noslīkušus cilvēkus, liecina atbildīgo iestāžu sniegtā informācija.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aizvadītajās brīvdienās saņēma 221 izsaukumu. Kopumā dzēsti 110 ugunsgrēki un veikti 68 glābšanas darbi. Ugunsgrēkos gājis bojā viens cilvēks, cietuši divi cilvēki.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpēm izcēluši četrus noslīkušos.

Svētdien no rīta Salacgrīvas novadā no Svētupes tika izcelts jau agrāk noslīcis 25 gadus vecs vīrietis.

Neilgi pēc tam Gulbenes novadā no Tirzas upes tika izcelts jau agrāk noslīcis makšķernieks - 47 gadus vecs vīrietis. Savukārt pēcpusdienā Jelgavā, no Gulbju dīķa tika izcelta jau agrāk noslīkusi 40 gadus veca sieviete.

Svētdien arī saņemta informācija, ka Rīgā, Daugavā peld vīrietis. Vīrieti pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās izglāba Rīgas pašvaldības Ūdens policija.

Svētdienas vakarā VUGD saņēma informāciju, ka Jelgavas novada Svētes upē slīkst cilvēks. Ugunsdzēsējiem tikai nākamajā dienā izdevās atrast noslīkušo 31 gadu veco vīrieti.

Šajās brīvdienās glābēji arī saņēma izsaukumu uz Carnikavu, kur Gaujā pazudusi pusaudze. Glābēji upi pārmeklējuši, taču ar tumsas iestāšanos darbi pārtraukti. Nākamajā dienā noskaidrojies, ka jauniete izpeldējusi citā vietā un devusies turpināt svinēt svētkus.

Svētdienas vakarā Daugavpils novada Višķu pagastā dzīvojamās mājas ugunsgrēkā gāja bojā 40 gadus veca sieviete.

Valsts policijas sniegtā informācija liecina, ka laikā no 21. līdz 24.jūnijam reģistrēti 214 avārijas, 62 cilvēki cietuši, bet divi gājuši bojā. Pie stūres braucam reibumā pieķerti 343 transportlīdzekļu vadītāji - no tiem 90 sēdējuši pie auto stūres, bet 253 braukuši ar velosipēdiem un motorolleriem. Kopumā policija par reibumu pārbaudīja 29 330 vadītājus.

Par avārijās bojāgājušajiem aģentūra LETA jau ziņoja. Traģiskie negadījumi notika pagājušā sestdienā Ķeguma novadā un Jūrmalā. Avārijās gāja bojā 1955.gadā dzimis vīrietis un 1991.gadā dzimis jaunietis.

Ziņots arī, ka Jāņu dienā, 24.jūnijā, Jēkabpilī, ēdot šašliku, ar gaļas gabalu aizrijies un miris kāds 1974.gadā dzimis vīrietis. Bojāgājušais vīrietis bijis trešās grupas invalīds. Invaliditāte bijusi saistīta ar elpceļiem - viņam nav strādājusi viena plauša. Iespējams, tieši tādēļ aizrīšanās sekas bijušas tik smagas, pieļāva policijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas