Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Brīvdienās Rīgā aizturētas vairākas personas par zādzībām no auto

Pagājušajās brīvdienās Valsts policija aizturēja trīs personas par zādzībām no vieglajiem transportlīdzekļiem. Visas nozagtās mantas ir atgūtas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

1.maijā Vecāķos, Pludmales ielā kāds vīrietis ziņoja, ka viņam ir uzlauzta automašīna un nozagtas personīgās mantas. Drīz pēc izsaukuma ieradās policijas patruļa un noskaidroja, ka, uzlaužot vieglās automašīnas Mazda durvis, cietušajam nozagti dokumenti, automagnetola un citas vērtīgas lietas, kas atradās salonā. Tajā pašā vakarā, pārmeklējot apkārtni, sabiedriskā transporta pieturā likumsargi pamanīja aizdomīgu vīrieti, kurš, ieraugot ekipāžu, metās bēgt. Vīrietis tika aizturēts, un pie viņa tika atrastas nozagtās mantas. 1975.gadā dzimušais vīrietis jau agrāk tiesāts par līdzīgu zādzību veikšanu.

Savukārt otrdien Rīgas centrā vērīgi garāmgājēji pamanīja kādu vīrieti, kurš mēģināja nozagt Mersedes-Benz markas automašīnai atpakaļskata spoguļus. Aculiecinieki aizdomīgo vīrieti aizturēja un ziņoja policijai. Notikuma vietā aizturēja 1966.gadā dzimušu, agrāk sodītu vīrieti. Pie aizdomās turamā atrada nozagtos spogulīšus.

Pirmdien, 30.aprīlī Rīgā, Lidoņu ielā, pateicoties diviem drosmīgiem aculieciniekiem, policija aizturēja 1977.gadā dzimušu vīrieti. Garāmgājēji ziņoja par kādu vīrieti, kurš, izsitot stiklu Audi 90 markas automašīnai, iekļuvis salonā. Notikuma vietā aizturēts aizdomās turamais vīrietis, pie kura atrada zagtu automagnetolu. Aizturētais agrāk jau septiņas reizes tiesāts un pagājušajā gada beigās atbrīvots no apcietinājuma.

Par iepriekš minētajām zādzībām sākti kriminālprocesi un turpinās izmeklēšana, bet visas nozagtās mantas atdotas likumīgajiem īpašniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas